2014-12-29 09:45:15
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΤΑΙ» ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ Η ΜΙΛΑΝ... ΔΙΩΧΝΕΙ ΝΙΑΝΓΚ!
Ιταλικό Μέσο υποστηρίζει ότι ο Εμπαγιέ Νιάνγκ θα φύγει από τη Μίλαν, μιας και η ομάδα ψάχνει ήδη για την προσθήκη ακόμη ενός επιθετικού.

Ο Τόρες έφυγε για τη Μίλαν και ο Τσέρτσι έκανε το αντίθετο δρομολόγιο, πηγαίνοντας από τη Μαδρίτη στο Μιλάνο. Ωστόσο, οι «ροσονέρι» ψάχνονται για την απόκτηση ακόμη ενός επιθετικού.

Σύμφωνα με το ιταλικό «goal» ήδη έχει γίνει κρούση στον Τσιτσαρίτο, ο οποίος παίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ οι διοικούντες τη Μίλαν σκέφτονται την τράμπα Αρμέρο - Λούκα Αντονέλι για το αριστερό άκρο της άμυνας. Παράλληλα, συζητήσεις γίνονται και για το Μίτροβιτς της Άντερλεχτ.

Όσον αφορά στην επίθεση, το «calciomercato», υποστηρίζει ότι οι Νιάνγκ και Πατσίνι δεν υπολογίζονται από τον Ιντζάγκι και ο Μενέζ... τραβάει μόνος του το φορτίο στο σκοράρισμα. Το σίγουρο, για τους Ιταλούς, είναι ότι θα φύγει ο Εμπαγιέ Νιάνγκ - το πιθανότερο ως δανεικός - με τον ίδιο να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είναι αυτός, μιας κι οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει στα άκρα της επίθεσης και να πατάει περιοχή με την ίδια άνεση.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γίνει επίσημη κίνηση από τους πρωταθλητές Ελλάδας που αυτή τη στιγμή έχουν προτεραιότητα να κλείσουν την υπόθεση του στόπερ, που είναι και το πλέον απαραίτητο για την ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ