2014-12-29 21:28:19
Φωτογραφία για Δημόσιος υπάλληλος κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές με υπηρεσιακό όχημα [photos]
Αγαπητό Tromaktiko,

Τουλάχιστον προκλητικός είναι ο εκτελών χρέη Αερολιμενάρχη στον... Κρατικό Αερολιμένα Κω (Ιπποκράτης) αφού έχει κυριολεκτικά οικειοποιηθεί υπηρεσιακό όχημα, με το οποίο όχι μόνο πραγματοποιεί τις προσωπικές και οικογενειακές του μετακινήσεις, αλλά έχει το θράσος να το κρατάει στο σπίτι του τα ΣαββατοΚύριακα και τις αργίες!

Να σημειωθεί πως κατόπιν καταγγελιών εναντίον του για σωρεία παρανομιών και παρατυπιών, μεταξύ των οποίων και η χρήση του Υπηρεσιακού οχήματος, πραγματοποιήθηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Κω Ε.Δ.Ε (Ένορκη Διοικητική Εξέταση) σε βάρος του,στις 18-11-2014,όπως διαφαίνεται από την παρακάτω δημοσίευση στη σελίδα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ.

https://diavgeia.gov.gr/luminapi/api/decisions/7%CE%98%CE%9571-%CE%917%CE%A3/document?inline=true

Εν τούτοις μέχρι σήμερα, ένα μήνα μετά, πόρισμα όχι μόνο δεν έχει βγει αλλά ο «κύριος» αυτός παραμένει στη θέση του αναπληρωτή Αερολιμενάρχη και εξακολουθεί να επιβαρύνει το Δημόσιο με τα έξοδα των ιδιωτικών του μετακινήσεων και ποιος ξέρει τι άλλα.


Ταυτόχρονα γίνεται δικαιολόγηση των χιλιομέτρων και της αύξησης των καυσίμων με αλχημείες από κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων που τον στηρίζει.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του τοπική εφημερίδα της Κω μετά την πρώτη καταγγελία, απάντησε ψυχρά ότι η Υπηρεσία είναι ενήμερη για όλες αυτές τις μετακινήσεις!

Αλήθεια με ποιο δικαίωμα ένας Υπάλληλος Β΄Βαθμού χρησιμοποιεί κρατικό όχημα για τις οικογενειακές εκδρομές και τις βόλτες του,το οποίο τις αργίες παρκάρει έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα μακριά από το Αεροδρόμιο, υπηρεσία εις την οποία ανήκει το όχημα;

Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας των παραπάνω και υπάρχουν πολλές ακόμα.

Θα δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος;

Θα σταματήσει ποτέ η ατιμωρησία;

Θα ευαισθητοποιηθεί κανείς;

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ