2014-12-30 09:18:05
Φωτογραφία για Μνημονιακός αναβρασμός για κομματάρχη Γιώργο, στο φως η Λίστα Γκρούεζα
Ποτάμι ΔΗΜΑΡ ΠΑΣΟΚ και Σαμάρας ανησυχούν για την ξαφνική αφύπνηση του Παπανδρέου που διεκδικεί ρόλο “commatarhe” στο στρατόπεδο των μνημονιακών... Στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του Κινήματος είναι όλα έτοιμα για την ανακοίνωση του νέου πολιτικού σχηματισμού που δεν έχει ακόμη όνομα. 

Η Λίστα Γκρούεζα Όλοι συσκέπτονται καθημερινά και αναζητούν υποψηφίους, άλλωστε η πιθανότητα να γίνουν ανακοινώσεις για νέο κόμμα στις 30 Δεκεμβρίου δεν έχει αποκλεισθεί. Ο Ο γνωστός κομματάνθρωπος Γκρούεζας που είναι ξεκάθαρα στο πλευρό του Παπανδρέου εξ αρχης, ανέλαβε και συνέταξε μία λίστα 400 ατόμων που δυνητικά θα μπορούσαν να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος. 

Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας. Οι πληροφορίες επιμένουν ότι στη Β’ Αθήνας θα είναι υποψήφιος και ο ίδιος ο Γ. Παπανδρέου και συγχρόνως στο Ηράκλειο. Υπάρχουν ωστόσο στελέχη που είναι μεν κοντά στον πρώην πρωθυπουργό αλλά δεν θέλουν να εμπλακούν με τα ψηφοδέλτια. Και αυτή η διστακτικότητα δημιουργεί προβληματισμό στο στρατηγείο του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι ενδεικτικό ότι υποψήφιος στις εκλογές δεν θα είναι ο Παύλος Γερουλάνος, κάτι που ήδη έχει ξεκαθαρίσει. 


Ο πρώην υπουργός παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά εξ αποστάσεως όχι μόνο γιατί οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον αναγκάζουν να απουσιάζει στο εξωτερικό. «Δεν θα κατέβω με οποιονδήποτε συνδυασμό, δεν συμμετέχω στον κεντρικό σχεδιασμό» επισημαίνει στους συνομιλητές του. Υποψήφιος δεν θα είναι ούτε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρωτεργάτης στο νέο εγχείρημα Φίλιππος Πετσάλνικος, αν και κάποιες σκέψεις τον εμφανίζουν επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Επιφυλακτικοί στο ενδεχόμενοι να κατέβουν υποψήφιοι εμφανίζονται και οι πρώην στενοί συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου, όπως ο Δημήτρης Ρέππας, ο Νίκος Αθανασάκης, η Αννα Νταλάρα, η Μαριλένα Κοππά, η Αννυ Ποδηματά και ο Αγγελος Τόλκας. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, πιο θετικοί στο εγχείρημα εμφανίζονται ο Θάνος Μωραΐτης, ο Φίλιππος Σαχινίδης, ο Συμεών Κεδίκογλου, ο Κώστας Τριαντάφυλλος και ο Γιώργος Πεταλωτής.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ