2014-12-30 15:14:11
Φωτογραφία για ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Απορρίφθηκε από το CAS η έφεση της Μπαρτσελόνα κατά της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών μέσα στο 2015, που της είχε επιβάλει η FIFA. Από το 2016 πλέον θα μπορούν να ενισχυθούν οι «μπλαουγκράνα».

Ισχυρό πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, αφού η προσφυγή της στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης έπεσε στο... κενό, καθώς απορρίφθηκε η έφεση που είχε κάνει κατά της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, που της είχε επιβάλει η FIFA. Η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από το CAS, ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει στον Τύπο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν τιμωρηθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία επειδή δεν σεβάστηκαν τους κανονισμούς περί απαγόρευσης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών. Η τιμωρία στους Καταλανούς προβλέπει απαγόρευση μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, ήτοι για την προσεχή χειμερινή και καλοκαιρινή, καθώς και πρόστιμο 370.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η ποινή αυτή είχε ισχύ από το καλοκαίρι, αλλά απέκτησε ανασταλτικό χαρακτήρα επιτρέποντας στην ομάδα της Καταλονίας να προχωρήσει σε αρκετές προσθήκες.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Μπαρτσελόνα θα μπορεί να προχωρήσει σε μεταγραφές ποδοσφαιριστών πλέον από το 2016! Έτσι, τα όποια κενά στο ρόστερ της θα πρέπει να καλυφθούν εκ των έσω, από τις ακαδημίες της ή με την επιστροφή δανεικών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ