2014-12-31 16:51:38
Φωτογραφία για Θέλω να... ευχαριστήσω την κυβέρνηση για... όλα τα καλά που μας έκαναν!
Αγαπητό Tromaktiko,

Aποφάσισα σήμερα μέσω εσάς να ευχαριστήσω για όσα προσέφεραν αυτά τα χρονιά που... μας κυβέρνησαν Σαμαράς, Βενιζέλος, Παπανδρέου και Παπαδήμος.

Καταρχήν μου έκοψαν το δώρο, έπειτα μου έκοψαν τον μισθό, πέρασε ένα διάστημα και στον μισθό που μου έκοψαν μου έβαλαν έκτακτη εισφορά -αλληλεγγύης. Επίσης εξαφάνισαν το αφορολόγητο και ως τριτεκνος μου μείωσαν και το επίδομα.

Ανέβασαν τους φόρους, έπειτα ανέβασαν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης λόγω αλλαγής φορολογίας και έτσι αναγκάστηκα να καίω ξύλα, έπειτα οι κάλοι αυτοί άνθρωποι μου έβαλαν έκτακτο χαράτσι στο σπίτι που πληρώνω στην τράπεζα λόγω δάνειου, για λίγο όπως είπαν και τώρα μου το ονόμασαν ΕΝΦΙΑ και το έκαναν μόνιμο φόρο και πολλά άλλα που τα έκαναν για το κάλο μου και για να με σώσω καλά να πάθω γιατί τότε τους ψήφισα. 

Το καλύτερο όμως δώρο το έκαναν στην γυναίκα μου και στα τρία ανήλικα παιδιά μας. Το έκαναν τώρα τις γιορτές για το οποίο ευχαριστώ ιδιαίτερα τον υποστηρικτή του κ. Γιακουμάτο.


Κατάργησαν στην πράξη [έκτος από την απελευθέρωση των απολύσεων] την ιερή αργία της Κυριακής οπού βρίσκονται οι οικογένειες [σχολεία εργασία] και μάλιστα τον Δεκέμβριο τα παιδιά μας καμία Κυριακή δεν κατάφεραν να βρεθούν με την μητέρα τους η οποία σαν εμποροϋπάλληλος δούλεψε όλες τις Κυριακές των εορτών και έτσι στο κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι έλειπε η σύζυγος και μητέρα της οικογένειας. 

Σας ευχαριστώ κύριοι που κάνατε τόσα καλά για έμενα, την σύζυγο, την οικογένεια, μου την πατρίδα μου, τους συμπολίτες μου και θα σας ανταποδώσω στις 25/1/15!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι θα κάνουμε στην Υγεία!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τι θα κάνουμε στην Υγεία!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ