2015-01-01 08:33:13
Φωτογραφία για Ηλεία: Ισχυρός παγετός τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση
Ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης επηρεάζουν από την Τρίτη την περιοχή. Την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, υπάρχει πιθανότητα μετά το μεσημέρι να σημειωθούν χιονοπτώσεις άνω των 400μ και βροχή ή χιονόνερο στα υπόλοιπα πεδινά.

Ισχυρός παγετός την Παρασκευή και το Σάββατο, τοπικά ελάχιστες τιμές -5οC με -6οC τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Υποχωρεί ο παγετός από την Κυριακή, έρχονται νοτιάδες και βροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Την Πέμπτη Πρωτοχρονιά, περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις, υπαρκτή πιθανότητα, μετά το μεσημέρι, βροχής ή χιονόνερου στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις άνω των 400μ. . Η θερμοκρασία το πρωί +3 με +4oC στα πεδινά, -2 με -1oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 6 με 7οC στα πεδινά, +1 με +2oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο και τα χερσαία ανατολικοί σε εξασθένηση μέτριοι 5 μποφόρ.


Την Παρασκευή 2/1/2015, περιμένουμε λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί -1 με 0oC στα πεδινά, -5 με -4oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 9 με 10οC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο και τα χερσαία βόρειοι - βορειοανατολικοί έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Το Σάββατο 3/1/2015, περιμένουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία το πρωί -2 με -1oC στα πεδινά, -6 με -5oC στα εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 10 με 11οC στα πεδινά, 5 με 6oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο από βόρειες γενικά διευθύνσεις ασθενείς 3 μποφόρ.

Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές προγνώσεις στο ilialive.gr και στο metar.gr για τον τρέχον καιρό. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της Ηλείας ζωντανά μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στο metar.gr/camera/ilias

Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης

Πηγή: ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ