2015-01-01 16:17:06
Φωτογραφία για Δε θα είναι υποψήφιος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης
Δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο Ηράκλειο, ο ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος... στα μέλη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, μετά το πέρας της συνεδρίασης με θέμα τον εκλογικό σχεδιασμό ενόψει της 25ης Ιανουαρίου. Όπως είπε, ο Αντώνης Σαμαράς του ανέθεσε την ευθύνη του κεντρικού προεκλογικού αγώνα για όλη την Ελλάδα, ενώ σε δήλωσή του ο κ.Κεφαλογιάννης ανέφερε με νόημα: "Θέλω να πιστεύω ότι το όνομα Κεφαλογιάννης θα υπάρχει στο ψηφοδέλτιο. Αυτό είναι μια απόφαση που αφορά τα συλλογικά όργανα και τον πρόεδρο".

Κατά τη συνεδρίαση - εξπρές τα κομματικά στελέχη δήλωσαν την ετοιμότητά τους για τον προεκλογικό αγώνα των επόμενων ημερών, με το γραμματέα της Οργάνωσης μάλιστα, Θέμη Τζουλιαδάκη να δηλώνει: "Είμαστε όλοι ενωμένοι, το κόμμα είναι πιο δυνατό από ποτέ. Όλοι μαζί για να υπερασπιστούμε το έργο που έχει γίνει". Ο ίδιος ανέφερε ότι η "ψαλίδα" μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κλείνει, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι θα ήταν "ευχής έργον να κατέβει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, για να δώσει δύναμη στο ψηφοδέλτιο".

Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, το "παρών" έδωσαν στελέχη του κόμματος στο Ηράκλειο αλλά και παλιά και νέα στελέχη του ευρύτερου χώρου, όπως ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης και ο Πάνος Σπαθαράκης.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ