2015-01-01 21:34:05
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΜ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως ο Ολυμπιακός μαζί με τις Σεβίλλη και Έβερτον ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γάλλου μέσου, Κλεμάν Σαντόμ.

Είναι μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα με τον ξένο Τύπο οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του. Ο λόγος για τον 28χρονο (11/9/1987) Γάλλο κεντρικό μέσο, Κλεμάν Σαντόμ, ο οποίος ανήκει στη Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κλεμάν Σαντόμ, ο οποίος έχει πάρει λίγες ευκαιρίες από τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, μετρώντας ελάχιστες εμφανίσεις, επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Γαλλική ομάδα, συνεχίζοντας την καριέρα του σε ένα σύλλογο που θα έχει χρόνο συμμετοχής.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται... "ζεστά" για την απόκτηση του είναι η Έβερτον, αλλά το δημοσίευμα επισημαίνει πως τόσο η Σεβίλλη, όσο και ο Ολυμπιακός θέλουν να αποκτήσουν τον Γάλλο κεντρικό μέσο και μέσα στον Γενάρη θα επιδιώξουν να τον... δελεάσουν ώστε να αποσπάσουν την θετική συγκατάθεση του παίκτη.


Ο 28χρονος μέσος την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Τουλούζ (28 συμμετοχές, 2 γκολ, 5 ασίστ). Έχει αγωνιστεί μια φορά με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο μετράει 11 συμμετοχές (272') στα παιχνίδια της Παρί.

Ωστόσο το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως δεν έχει μέλλον στους πρωτευουσιάνους, έτσι ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Παρί από την πλευρά της δεν λέει όχι στην παραχώρηση του από τον Ιανουάριο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ