2015-01-02 00:56:04
Φωτογραφία για Φασαρία, μέθη και περιπετειώδη μεταφορά ασθενούς τα πρώτα συμβάντα για το 2015...
Τα πρώτα περιστατικά που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν, Πρωτοχρονιά του 2015, η Αστυνομία η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που...

συνέλεξε το trikalanews.gr η πρώτη κλήση στα Τρίκαλα, για το 2015 ήταν προς το ΕΚΑΒ.

Η πρώτη κλήση για το 2015 που καταγράφηκε στο Βιβλίο Συμβάντων του ΕΚΑΒ για τον Νομό Τρικάλων, ήταν στις 03.56 τα ξημερώματα και αφορούσε περιστατικό μέθης νεαρού άντρα σε συνοικία της πόλης των Τρικάλων, όπου το πλήρωμα του ασθενοφόρου τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το πρώτο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων ξημερώματα της νέας χρονιάς, ήταν, όταν ύστερα από τηλεφώνημα που δέχτηκε στις 05.41 τα ξημερώματα, Αστυνομικοί κλήθηκαν να μεταβούν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας προκειμένου να επιληφθούν φασαρία μεταξύ γειτόνων, που είχε ως αποτέλεσμα και ....φθορά στην πόρτα του ενός διαμερίσματος.


Στο σημείο έσπευσε περιπολικό όχημα της Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων όπου επιλήφθηκε της υποθέσεως.

Με ένα τροχαίο ατύχημα «μπήκε» το 2015 για την Τροχαία Τρικάλων, καθώς κλήθηκε 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, να επιληφθεί υπόθεση σε σύγκρουση οχημάτων με υλικές ζημιές στην Μουριά Τρικάλων.

Το πρώτο περιστατικό για το 2015 που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, ήταν ύστερα από κλήση που δέχτηκε το τηλεφωνικό της κέντρο σήμερα στις 09.20 το πρωί και αφορούσε συνδρομή στο ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί 46χρονος Τρικαλινός κατάκοιτος και υπέρβαρος, από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων, προς το Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων με 4 Πυροσβέστες και κατέβασαν με ασφάλεια τον 46χρονο βοηθώντας τον να μπει στο ασθενοφόρο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ