2015-01-02 09:30:11
Φωτογραφία για ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ... ΕΣΩ
O Μίτσελ προετοιμάζει τον Ολυμπιακό για το παιχνίδι με τον Πλατανιά καλούμενος να βρει λύσεις... εκ των έσω για το κέντρο της άμυνας και τα άκρα.

Ο Ολυμπιακός κάνει ποδαρικό στο 2015 με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά (4/1, «Καραϊσκάκη»). Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Ισπανό τχνικό, πρωτίστως στο κέντρο της άμυνας δεδομένου ότι ο Μποτία βρίσκεται στα «πιτς» ενώ ακόμα δεν έχει αποκτηθεί ο αντικαταστάτης του Αμπιντάλ.

Συνεπώς οι επιλογές του είναι περιορισμένες (Σιόβας, Αυλωνίτης) ενώ ακόμα και η μετατόπιση παικτών που έχουν την ευχέρεια να καλύψουν και τη θέση του στόπερ μοιάζει δύσκολη. Ο Εντινγκά υπολογίζεται για την κυριακάτικη αναμέτρηση (σύντομα έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα), όχι όμως και οι τραυματίες Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ και ο ανέτοιμος Ντουρμάζ .

Οι Μασουακού, Ελαμπντελαουΐ εκτός από τα ανασταλτικά τους καθήκοντα, θα χρειαστούν σε ένα ακόμα παιχνίδι και επιθετικά προκειμένου να δημιουργούνται κίνδυνοι από τα άκρα ενώ μένει να φανεί πως θα διαχειριστεί ο Μίτσελ την περίπτωση του Αφελάι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ