2015-01-02 16:14:09
Φωτογραφία για ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Μπορεί να γινεται χαμός στην Τουρκία με τα σενάρια που θέλουν τον Ντουρμάζ να φεύγει από τον Ολυμπιακό και να πηγαίνει στην Εσκισεχίρ για να αντικαταστήσει τον Ερκάν Ζενγκίν, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου του παίκτη στην ιστοσελίδα "fotbollskanalen.se".

«Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι σχετικά με αυτό, αλλά έτσι δουλεύουν οι εφημερίδες στην Τουρκία κατά τη διάρκεια αυτής της χαζής περιόδου. Γράφουν πολλά για σχεδόν κάθε παίκτη. Στο τέλος, το συνηθίζεις», σημείωσε ο Ντουρμάζ και συνέχισε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετώπισε.

«Ήμουν τραυματίας από τον αγώνα ενάντια στη Γαλλία, πριν από πέντε ή έξι εβδομάδες περίπου. Μετά αντιμετώπισα ενοχλήσεις πίσω από τον μηρό και από τότε δεν μπορούσα να παίξω. Η πρώτη μου προπόνηση μετά την απουσία μου ήταν στις 29 Δεκεμβρίου, άρα τώρα μπορώ να διεκδικήσω για μια θέση ξανά».

Τέλος, ερωτηθείς για το πώς είναι η κατάσταση για τον ίδιο αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, σημείωσε. «Είναι καλή και μου αρέσει. Τώρα είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια ξανά και ανυπομονώ να ξεκινήσω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ