2015-01-03 12:24:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Τράπεζα ζήτησε από πατρινή δανειολήπτρια να καταβάλει αμέσως 1 ευρώ
Εισπρακτική εταιρεία ζήτησε την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς από πατρινή δανειολήπτρια , να... κάνει αμέσως κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για οφειλή δόσης.

Αυτή η απίστευτη αλλά περά για περά αληθινή ιστορία, εκτυλίχθηκε το πρωί της περασμένη Τρίτης ,όταν υπάλληλος εταιρείας κάλεσε για λογαριασμό της Εθνικής τράπεζας πατρινή, η οποία είχε λάβει επισκευαστικό δάνειο και της απαίτησε, εντός της ημέρας να προβεί σε κατάθεση ποσού 1 ευρώ για τη δόση της, παρόλο που είχε καταβάλει 250ευρω, θεωρείται ανεξόφλητη.

Στο ερώτημα τι της προτείνει να κάνει , η απάντηση ήταν μέχρι το μεσημέρι να πάει στο κοντινότερο κατάστημα της εθνικής προκειμένου να καταθέσει το ένα ευρώ.

Όταν η δανειολήπτρια του έκανε γνωστό πως τα λεφτά που έχει επάνω της είναι ίσα για να περάσει μέχρι τα Φώτα, τότε ο «εισπράκτορας» υπάλληλος της έκανε γνωστό , πως με δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες λήγει και η δεύτερη δόση της ,θα έχει πρόβλημα, καθώς ο λογαριασμός της θα εμφανίσει ανεξόφλητες δυο δόσεις και θα κινηθούν σε βάρος της οι νόμιμες διαδικασίες!!!.


Εφιαλτικές γιορτές

Την ίδια ώρα, δεκάδες πατρινοί αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, έκαναν Χριστούγεννα και αναμένεται να κάνουν πρωτοχρονιά, υπό καθεστώς τρομοκρατίας, αφού ήδη τράπεζες έχουν αρχίσει να μοιράζουν ραβασάκια και καταγγελίες σύμβασης, προς δανειολήπτες που δεν εξυπηρετούν τα δάνεια τους, λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

Το γεγονός ότι λήγει η προθεσμία βάση της οποία αγορευόταν ο πλειστηριασμός της πρώτης και κύριας κατοικίας, για οφειλές δανείων – καταληκτική ημερομηνία η 31 Δεκεμβρίου – έφερε και στην πρωτεύουσα της Αχαϊας βροχή απειλητικών σημειωμάτων για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Ο εκπρόσωπος της ΕΚΠΟΙΖΩ στην Πάτρα Τ. Νικολαδάκης , μιλώντας στο 'PatrasTimes" έκανε λόγο για εφιαλτικές γιορτές, με το φαινόμενο της τρομοκρατίας σε βάρος δανειοληπτών ν’ αναμένεται πως θα πάρει μορφή ντόμινο, αμέσως μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ Ο... ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ