2015-01-03 13:28:10
Φωτογραφία για ΔΕΝ... ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ!
Μπορεί το πρωτάθλημα της Basket League να έχει διακοπή αυτό το Σαββατοκύριακο (03-04/01), αλλά στον Ολυμπιακό δεν εφησυχάζουν ούτε στιγμή.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς επιβλήθηκαν της Ουνικάχα Μάλαγα στο «Μάρτιν Καρπένα». Έτσι, πήραν δύο πολύτιμους βαθμούς και παράλληλα διατήρησαν σε υψηλά επίπεδα την ψυχολογία τους, που είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό, μετά τη νίκη τους επί του «αιώνιου» αντίπαλου στο ΣΕΦ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πλέον, έχουν κάποιες ημέρες μπροστά τους για να ηρεμήσουν, πριν από τη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει εντός κι εκτός συνόρων.

Στο Λιμάνι γνωρίζουν πως τώρα όλα αρχίζουν, όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Θα πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα χαλαρώσουν.

Επόμενος αντίπαλός τους, στην Ευρωλίγκα, θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ την προσεχή Πέμπτη (08/01, 21.45), ενώ αμέσως μετά ακολουθούν η εντός έδρας αναμέτρησή τους με τον Άρη για τη 12η αγωνιστική της Basket League (12/01, 18.00) και η εκτός έδρας αποστολή τους στην «Ulker Sports Arena» για να τεθούν αντιμέτωποι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top 16 (16/01, 20.00).

Μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα βλέπουν σε όλες τις αναμετρήσεις τους ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του και για αυτό θα δουλέψουν σκληρά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ