2015-01-03 19:38:38
Φωτογραφία για Ο «ΔΙΚΑΣΤΗΣ» ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο... «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΧΑΝΤΕΡ!
Αποθεωτικά σχόλια γράφτηκαν στον ισπανικό Τύπο, μετά το νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «diariosigloxxi.com» φιλοξενεί κριτική στο χθεσινό παιχνίδι και... υποκλίνεται στο «δικαστή» Βασίλη Σπανούλη και στον... «εφιάλτη» Οθέλο Χάντερ.

«Ο Οθέλο Χάντερ ήταν «εφιάλτης» για τη Μάλαγα, έχοντας 18 πόντους και 7 ριμπάουντ. Έδωσε τα διαπιστευτήριά του, κυριαρχώντας στη ρακέτα.

Η Μάλαγα δεν μπόρεσε να σταματήσει την πτώση της στην Ευρώπη και δέχθηκε την 5η συνεχόμενη ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ένα ματς όπου η ελληνική ομάδα κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε την εμπειρία του ως πρωταθλητής Ευρώπης σε ένα φανταστικό ξεκίνημα στην τέταρτη περίοδο, έχοντας ένα επιμέρους σερί 2-8, εκτοξεύοντας την ελληνική ομάδα στη νίκη. Η σπουδαία δουλειά του Ολυμπιακού στη ρακέτα, έκανε τη διαφορά στο παρκέ.

Ο Βασίλης Σπανούλης δεν είχε το καλύτερο βράδυ επιθετικά, αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε να μεγαλώσει τη διαφορά στους 9 πόντους, η μεγαλύτερη του αγώνα, με ένα από τα μεγάλα τρίποντά του.

Ο «δικαστής» Σπανούλης «απάντησε» στα τρίποντα του Κουζμίνσκας με νέα εκτέλεση πίσω από τα 6.75 και αυτό επιβεβαίωσε τη νίκη της ελληνικής πλευράς», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ