2015-01-04 08:40:04
Φωτογραφία για ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ
Για νεκρανάσταση του φόβου με την κινδυνολογία περί Grexit κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας ο οποίος στη διάρκεια της ομιλίας του στο διαρκές προγραμματικό συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το στίγμα της πολιτικής του κόμματός του εάν αυτό κερδίσει τις εκλογές στις 25 Ιανουαρίου.

 «Ο κος Σαμαράς κρύβεται από το φως και ανασύρει φαντάσματα … χωρίς κανένα σεβασμό στο αξίωμά του, σέρνει αυτό το χορό των ζόμπι» είπε και συνέχισε την επίθεσή του λέγοντας ότι χρησιμοποιεί τη λέξη αλήθεια σε μια εκστρατεία ψέματος.

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νικητής των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου λέγοντας ότι στις 25 Γενάρη στην Ελλάδα ακουμπά και η δημοκρατική Ευρώπη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Ευρώπη που αλλάζει. Αντίθετα, ο κ. Σαμαράς είναι η οπισθοφυλακή του κυρίου Σόιμπλε στην Ευρώπη της λιτότητας που υποχωρεί» είπε.

Ο κ. Τσίπρας έκανε άνοιγμα σε όλες εκείνες τις δυνάμεις που επιθυμούν την αλλαγή τονίζοντας ότι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απλώνει το χέρι σε όλους όσοι θέλουν να απαλλαγεί η χώρα από το σημερινό εφιάλτη. Ανεξάρτητα από το κόμμα που ψήφιζαν μέχρι χτες».

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε πως το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης» εγγυάται την οικονομική ασφάλεια και την αξιοπρεπή διαβίωσή για κάθε Έλληνα.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ