2015-01-05 11:00:13
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΦΑΓΙΕΤ ΚΑΙ ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Δύο παίκτες του Ολυμπιακού δεν πήραν μέρος στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου (03-04/01), αλλά δεν εκφράζεται η παραμικρή ανησυχία για την κατάστασή τους.

Εκτός από του γνωστούς απόντες, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε άλλους δύο παίκτες του να τίθενται νοκ άουτ μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ανδαλουσία και τη νίκη της επί της Ουνικάχα Μάλαγα στο «Μάρτιν Καρπένα». Ο λόγος για τον Όλιβερ Λαφαγιέτ που παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Αμφότεροι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έμειναν εκτός του προπονητικού προγράμματος το τελευταίο διήμερο, σήμερα (05/01) όμως αναμένεται να επανέλθουν στη διάθεση του προπονητή τους, για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων για το εντός έδρας ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, που θα διεξαχθεί στο φαληρικό στάδιο την Πέμπτη (08/01, 21.45) στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Εξάλλου, υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι με τους Ιταλούς, η κατάστασή τους άλλωστε δεν κρίνεται ανησυχητική από το ιατρικό επιτελείο της ΚΑΕ Ολυμπιακός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ