2015-01-05 11:59:05
Φωτογραφία για Νέα χρονιά νέοι στόχοι. Κόψε το κάπνισμα… ατμίζοντας
Στο ξεκίνημα κάθε νέας χρονιάς ο καθένας μας θέτει νέους στόχους, δίνει νέες υποσχέσεις γράφει την δική του λίστα με πράγματα που θέλει να σταματήσει να κάνει, κακές συνήθειες που θέλει να διακόψει.

Η διακοπή του καπνίσματος για το νέο έτος θα αποτελέσει πρωταρχικό στόχο για εκατομμύρια καπνιστές παγκοσμίως και σε αυτήν τους την προσπάθεια φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει έναν σταθερά ισχυρό σύμμαχο για να το επιτύχουν.

Ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ο εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος που εδραιώνεται.

Σίγουρα θα έχεις ακούσει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο, το πιθανότερο είναι πως κάποια στιγμή στο παρελθόν ίσως το δοκίμασες. Η συνήθεια του ατμίσματος στις μέρες μας δεν αποτελεί μία άγνωστη πλέον έννοια. Η παρουσία συσκευών ατμίσματος στην παγκόσμια αλλά και την ελληνική αγορά ήδη υπολογίζεται σε διψήφιο αριθμό ετών, ενώ οι χρήστες στην χώρα μας που δηλώνουν ικανοποιημένοι από την χρήση αυτής της μοναδικής εφεύρεσης αριθμούνται σε χιλιάδες
. Η χρήση ενός ηλεκτρονικού τσιγάρου δεν αποτελεί μία λύση συμβιβασμού για τους καπνιστές ούτε μπορεί να συγκριθεί με άλλες μεθόδους διακοπής καπνίσματος αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας, είτε αυτές βασίζονται στον τρόπο πρόσληψης νικοτίνης είτε όχι. Με το η.τ ο καπνιστής δεν εξαναγκάζεται με βίαιο τρόπο να διακόψει την συνήθεια του καπνίσματος παραδοσιακών τσιγάρων καθώς κάτι τέτοιο έχει δείξει πως τον οδηγεί σε αποτυχία. Αντιθέτως χωρίς να χρειάζεται πλέον τα παραδοσιακά τσιγάρα του, μπορεί να συνεχίζει να δέχεται την νικοτίνη στον βαθμό που τον καλύπτει διατηρώντας την κίνηση της εισπνοής και της εκπνοής ατμού (όχι καπνού) γλυτώνοντας ταυτόχρονα από μία ατελείωτη λίστα καρκινογόνων ουσιών που προκαλούνται από την καύση του καπνού και του χαρτιού ενός τσιγάρου.

Τεχνολογική εξέλιξη των προϊόντων που καλύπτει και τον πιο βαρύ καπνιστή.

Όπως και σε κάθε προϊόν τεχνολογίας έτσι και στο ηλεκτρονικό τσιγάρο τα δεδομένα που προσφέρονται στον χρήστη με την πάροδο των ετών είναι περισσότερα και οι δυνατότητες αυξημένες. Η βιομηχανία ατμίσματος τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει στο κομμάτι της έρευνας και της παρουσίασης των προϊόντων τεράστια πρόοδο δίνοντας την δυνατότητα στον νέο «ατμιστή» να διαλέξει την συσκευή η.τ που θα τον καλύψει σε κάθε πτυχή. (αυτονομία μπαταρίας, απόδοση, πλούσια παρουσία ατμού, γεύση, θερμοκρασία ατμού κλπ). Όπως είναι λογικό ο βαθμός που ο καθένας είναι εθισμένος στον καπνό ποικίλει και οι απαιτήσεις του δεν μπορούν να περιορίζονται στην επιλογή μίας συσκευής και ενός τύπου. Η μεγάλη ποικιλία συσκευών άτμισης με την ταυτόχρονα τεράστια δυνατότητα επιλογής γεύσεων-αρωμάτων, που τα υγρά αναπλήρωσης προσφέρουν δεν μπορεί να αφήσει ανικανοποίητο κανέναν.

Ηλεκτρονικοτσιγαράδικο. Εμείς θα σε βοηθήσουμε να κάνεις την κατάλληλη επιλογή.

Ξεκίνα κάνοντας την έρευνα αγοράς σου από εμάς και σύντομα θα καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να ψάξεις πουθενά αλλού. Η εταιρεία «Ηλεκτρονικοτσιγαράδικο» διαθέτει το πληρέστερο e-shop με προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα και εξειδικευμένο προσωπικό που θα σε καθοδηγήσει και θα λύσει κάθε σου απορία στο νέο σου ξεκίνημα. Η χρόνια εμπειρία μας πάνω στο αντικείμενο, η εισαγωγή προϊόντων αποκλειστικά των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου και η διάθεση αυτών σε εσάς σε ασύγκριτα χαμηλές τιμές μας κατατάσσει χρόνια τώρα στην πρώτη επιλογή των χρηστών. Αν και ο δικός σου στόχος για το 2015 είναι η διακοπή του καπνίσματος δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στους καλύτερους.

http://www.310.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ