2015-01-05 14:59:52
Φωτογραφία για Νέα ονόματα στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης
Οριστικοποιούνται τις επόμενες ημέρες οι λίστες των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ στην Α' και Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης και νέα ονόματα "πέφτουν στο τραπέζι" Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Θεσσαλονίκη", ήδη συγκεντρώθηκαν 24 υποψηφιότητες για τις 20 θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Α' Θεσσαλονίκης, στο οποίο θα είναι επικεφαλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σίγουρη παρουσία στο ψηφοδέλτιο θα έχει ο αντιδήμαρχος Νεάπολης - Συκεών και μέλος του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ Αντώνης Σαουλίδης, ο πρώην δήμαρχος Παύλου Μελά Διαμαντής Παπαδόπουλος, ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Νίκος Τέλλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεσσαλονίκης Χρήστος Παπαστεργίου, Λευτέρης Κιοσέογλου, Πέτρος Λεκάκης και Στεφανία Τανιμανίδου.

Σε συζητήσεις βρίσκονται μέχρι στιγμής οι Γιάννης Πιτσιώρας, Νίκος Ξυλούρης, Γιάννης Γούναρης, Γιάννης Λεμπετλής, Ελένη Χριστιά, Αμαλία Λάπα, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ράνια Κεδίκογλου, Ευαγγελία Πίγκου, Αμαλία Πασσαλίδου, Νάκης Λαδόπουλος, Μιχάλης Πάππος, Στέλιος Λιακόπουλος, Κώστας Αβραμίδης και Αθηνά Χαραλαμπόγλου.


Από την πλευρά του, ο κ. Βενιζέλος φέρεται να είχε προσωπική επικοινωνία με τον πρώην υπουργό Αθανάσιο Τσαυτάρη, προκειμένου να τον πείσει να καταλάβει μία θέση στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

"Κλείνει" η λίστα στη Β' Θεσσαλονίκης

Στην Β' περιφέρεια Θεσσαλονίκης υποψήφιοι θα είναι οι Κούλα Γιαννακίδου, Σταύρος Ακαλίδης, Παντελής Κουκουλεκίδης και Γιώργος Τσιώνης, ενώ ακούγονται τα ονόματα των Βενετίας Μυρώνη, Πένης Δαλαμπούρα και Χριστίνας Αλίρη. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα πρόκειται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του ο πρώην βουλευτής Γιώργος Αρβανιτίδης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΚΡΥΒΕΤΑΙ» Ο... ΤΟΥΡΕ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΚΡΥΒΕΤΑΙ» Ο... ΤΟΥΡΕ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ