2015-01-05 18:14:03
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ... ΚΡΥΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!
Η διακοπή, η ταλαιπωρία, οι συνθήκες και η... ατυχία έφταιξαν που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τίποτα περισσότερο από τον βαθμό της ισοπαλίας στα Γιάννενα Πάλι καλά που δεν έφταιξε ο... Αρετόπουλος δηλαδή για τον οποίο φώναζαν προκαταβολικά όλη τη βδομάδα! 

Ας δούμε τι λένε τα πράσινα ΜΜΕ για την ισοπαλία στα Γιάννενα που τους άφησε στο -6 από τον Ολυμπιακό και στο -7 από τον ΠΑΟΚ :

leoforos.gr : ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΕ... ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ

Η χθεσινή κωμωδία στους Ζωσιμάδες ολοκληρώθηκε σήμερα με τον Παναθηναϊκό να είναι άτυχος και να φεύγει με το 0-0 από τα Γιάννενα.

Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος λέει ο λαός. Κάπως έτσι μπορεί να περιγράψει κανείς όσα έγιναν στους Ζωσιμάδες τις τελευταίες δυο ημέρες, με τη φαρσοκωμωδία που ξεκίνησε την Κυριακή στις 19:30 να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα και τον άτυχο Παναθηναϊκό να μένει στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Οι «πράσινοι» αφού ταλαιπωρήθηκαν επί ώρες χθες και τελικά ο Αρετόπουλος... δέησε να διακόψει το ματς, κατέβηκαν σήμερα στους Ζωσιμάδες με στόχο να πάρουν τη νίκη.

prasinanea.gr : Κόλλησε...

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό που διεξήχθη σε... δυο δόσεις. Τρεις κλασικές ευκαιρίες το τριφύλλι και δυο οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα λεπτά αλλά και οι δυο ομάδες έμειναν στο μηδέν.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό το οποίο ολοκληρώθηκε σε δυο δόσεις λόγω της αναβολής του αγώνα της Κυριακής εξαιτίας της ομίχλης μετά από 26 αγωνιστικά λεπτά όπου δεν είδαμε τίποτα ουσιαστικά και κυριολεκτικά.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ