2015-01-05 21:24:08
Φωτογραφία για ΝΤΟΜΙΝΟ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Με ντόμινο μοιάζουν οι αλλαγές στο διοικητικό κομμάτι της Μπαρτσελόνα με το σύλλογο αρχικά να ανακοινώνει την απόλυση του Άντονι Θουμπιθαρέτα και λίγη ώρα αργότερα τον Κάρλες Πουγιόλ να ανοίγει... μόνος του την πόρτα της εξόδου από το σωματείο της Βαρκελώνης.

Ο βετεράνος Ισπανός γκολκίπερ από το 2010 είχε τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή της ομάδας με την ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα» να επισημαίνει ότι την απόφαση από την εν λόγω θέση πήρε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Ο Θουμπιθαρέτα δεν ήταν καθόλου δημοφιλής στους οπαδούς της ομάδας της Βαρκελώνης για τις μεταγραφικές επιλογές του τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα εκείνες των αμυντικών το περασμένο καλοκαίρι και το ποτήρι της... υπομονής φαίνεται πως ξεχείλισε έπειτα από τις δηλώσεις του μετά την χθεσινοβραδινή ήττα της ομάδας από τν Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου, αποφάσισε να λύσει σήμερα το συμβόλαιο του διευθυντή ποδοσφαίρου, Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο πρόεδρος, εκ μέρους του συλλόγου, ευχαριστεί τον Άντονι Θουμπιθαρέτα για την αφοσίωση του, την συνεισφορά του και τον επαγγελματισμό του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο ρόλο του στην κεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου», αναφέρει η ανακοίνωση των Καταλανών.


Δύο είναι οι πιθανότεροι διάδοχοι του ένας εκ των οποίων μερικά χρόνια δούλεψε στη χώρα μας. Πρόκειται για τον Εντουάρντο Μαθία, τον γνωστό και ως Μόντσι που δούλεψε στον Ολυμπιακό και τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει προσεγγίσει τον αθλητικό διευθυντή της Σεβίλλης, ενώ υποψήφιος για την θέση του τεχνικού διευθυντή της είναι και ο Ιταλός Ντανιέλε Πραντέ που μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι είχε ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο τη συνεργασία του με την Φιορεντίνα όπου έχει επίσης ανάλογο με τον πρώτο πόστο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr".

Από την πλευρά του ο επί χρόνια αρχηγός των «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσε σχεδόν μισή ώρα αργότερα από την απόλυση του …προϊσταμένου του την απόφασή του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μέσω γραπτής δήλωσης στο προφίλ του στο Facebook.

«Με αυτή την δήλωση θα ήθελα να ανακοινώσω πως αποφάσισα να βάλω τέλος στην συνεργασία μου με την Μπαρτσελόνα. Αυτοί οι 3,5 μήνες μου έδωσαν την ευκαιρία να δω την άλλη πλευρά της ομάδας. Έμαθα πολλά, είμαι ευγνώμων και τώρα θέλω να κερδίσω εμπειρίες και αλλού. Θέλω να ωριμάσω επαγγελματικά και προσωπικά, έτσι ώστε στο μέλλον να επιστρέψω και να ανταποδώσω όλα αυτά που έχω πάρει όλα αυτά τα χρόνια. Λέω αντίο με βαριά καρδιά, όμως στη ζωή δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις» υποστήριξε ο Πουγιόλ που παράλληλα εξέφρασε την ευχή να μπορέσει κάποια στιγμή να επιστρέψει στο σωματείο το οποίο ήταν μέχρι και σήμερα το ένα και μοναδικό της καριέρας του, τις ευχαριστίες του προς την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε τους τρεις προηγούμενους μήνες στη διάρκεια της σύντομης θητείας του στο εν λόγω πόστο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ