2015-01-06 11:49:13
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΙΠΟΤΑ!»
Καμία… εκδικητική διάθεση δεν έχει ο Κώστας Βασιλειάδης απέναντι στην Αναντολού Εφές, την οποία αντιμετωπίζει την Παρασκευή με τη Μάλαγα για την Ευρωλίγκα.

Μετά τον Ολυμπιακό και την Ομπραντόιρο, ο Κώστας Βασιλειάδης θα αντιμετωπίσει ακόμη μια... «πρώην», την ερχόμενη Παρασκευή στην αναμέτρηση της Μάλαγα με την Αναντολού Εφές στην Πόλη για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο ΤΟΡ-16.

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς για μας στην Κωνσταντινούπολη και ιδιαίτερο για μένα γιατί αντιμετωπίζω την παλιά μου ομάδα. Θα παλέψουμε για τη νίκη, προκειμένου να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από την ήττα μας από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τελικός για μας, γιατί θα απομένουν άλλα 12 παιχνίδια. Όμως δεν πρέπει να χάσουμε άλλα παιχνίδια στην έδρα μας», τόνισε σε εφημερίδα της Ανδαλουσίας ο διεθνής σούτινγκ γκαρντ.

Όσο για το αν έχει να δώσει κάποια απάντηση στους Τούρκους, για την αποχώρησή του το καλοκαίρι, είπε: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Πιστεύω πως έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα όσο έπαιζα στην Εφές. Πλέον ανήκω στη Μάλαγα και αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να νικήσει».

Μιλώντας, τέλος, για την αγωνιστική του κατάσταση μετά από έναν τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, είπε: «Νιώθω καλύτερα πλέον. Σιγά-σιγά φτάνω στην επιθυμητή φυσική κατάσταση, αλλά πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω για να φτάσω στο 100% και να βοηθήσω την ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ