2015-01-06 19:06:10
Φωτογραφία για «ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΑΦΕΛΑΪ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΣΑΜΙ... ΓΙΟΛ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΝΟΜΑΤΑ!»
O Mίνο Ραϊολα επανέλαβε πως έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις για τον Αφελάι, επιβεβαίωσε πως είναι στην Ιταλία για επαφές για τον Κασάμι και ενώ τόνισε πως ο Γιόλ θα βρει... σύντομα δουλειά.

Ο γνωστός ατζέντης που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην Ιταλία μίλησε σε ολλανδικό ΜΜΕ για τις περιπτώσεις των Αφελάι, Κασάμι και Γιόλ.

«Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορώ να σας μιλήσω για λίγο», ήταν η πρώτη αντίδραση του Ραϊολα στο τηλεφώνημα που δέχθηκε. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε στον Αφελάι «Η κατάσταση για τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν μπορώ να κάνω ξεκάθαρο σχόλιο για το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον. Υπάρχουν όμως αυτήν την στιγμή αρκετές προσφορές γι' αυτόν. Όχι από την Ίντερ όμως», απάντησε.

Στη συνέχεια... την σκυτάλη πήρε το θέμα Κασάμι και το εάν είναι στην Ιταλία για συζητήσεις για το μέλλον του με τη Φιορεντίνα.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ πως είμαι εδώ γι' αυτό. Όμως στην διάρκεια επαφών και διαπραγματεύσεων δεν μπορώ να σχολιάσω για ονόματα και συλλόγους», ισχυρίστηκε.

Τέλος σειρά πήρε ο Μάρτιν Γιόλ: 

«Ο Μάρτιν κοιτάζει για μία ελκυστική ομάδα. Είναι γεγονός αυτό. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον θέλουν. Πιστεύω πως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην ενεργό προπονητική δράση. Εάν θα είναι για τον Ολυμπιακό; Και πάλι δεν θα αναφέρω ονόματα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ