2015-01-07 00:13:04
Φωτογραφία για Κεγκέρογλου: Κρατάμε ψηλά την ευθύνη για την Χώρα και τους πολίτες!
Με αυτή την ατάκα o υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και... υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, έστειλε μήνυμα για την ανάγκη να κρατηθεί ψηλά η ευθύνη από όλους ενόψει της ερχόμενης εκλογικής μάχης στις 25 Γενάρη.

Μιλώντας στην αίθουσα της παλιάς Λαχαναγοράς, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους τους στόχους που έχουν τεθεί και τις κινήσεις που θα γίνουν για την οικονομική ανάκαμψη, την Κοινωνική προστασία και την κοινωνική πολιτική.

Το κλίμα μέσα στην αίθουσα ήταν «θερμό» με τους παρευρισκόμενους με χειροκροτήματα και επευφημίες να αναγνωρίζουν ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια τα προηγούμενα χρόνια από το ΠΑΣΟΚ αλλά και τους πολίτες που «μάτωσαν», με στόχο να βγει η χώρα από την δίνη της οικονομικής κρίσης και να κρατηθεί η Ελλάδα όρθια!

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο υποψήφιος Βουλευτής, στάθηκε στην υπεύθυνη στάση, στην ανάληψη των ευθυνών και στα δυσανάλογα βάρη δύσκολων αποφάσεων που έπρεπε όμως να ληφθούν.


Ο κ. Κεγκέρογλου αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του απεύθυνε κάλεσμα συλλογικό, αγωνιστικό, ιστορικό, συντροφικό αλλά κυρίως Εθνικό και Κοινωνικό όπως σημείωσε και συνέχισε λέγοντας: «Είμαστε όλοι εδώ γιατί οι καιροί ου μενετοί. Είμαστε όλοι εδώ, η ιστορία και το διαχρονικό έργο της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ. Η μεγάλη συνεισφορά στην πορεία και σε όλες τις επιτυχίες της Χώρας. Η Κοινωνική Πρόοδος και η Ανάπτυξη που έφερε στην πατρίδα μας η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μετά. Η επίτευξη των μεγάλων Ευρωπαϊκών στόχων και η ευημερούσα Οικονομία και Κοινωνία, που παραδώσαμε το 2004! Είμαστε εδώ για να τονίσουμε τις τεράστιες ευθύνες των πολιτικών του εκτροχιασμού και της αδράνειας της περιόδου 2004-2009. Θυμίζω την απόκρυψη της πραγματικής κατάστασης και του μεγάλου προβλήματος, ενόψει των εκλογών του 2009. Την ώρα που η κρίση ήταν έτοιμη να εκραγεί, στο δημόσιο διάλογο και την προεκλογική αντιπαράθεση της περιόδου του 2009 σχεδόν ανυποψίαστοι περί άλλων τυρβάζαμε».

Στη συνέχεια της ομιλίας του και αφού ανέλυσε την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα από το 2009 έως και σήμερα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να κρατήσει ψηλά την Ευθύνη για την Πατρίδα και την Κοινωνία! Το οφείλουμε στους πολίτες που απαιτούν συνεννόηση, αποφάσεις και γρήγορη ανάκαμψη Οικονομική και Κοινωνική! Μια ανάκαμψη που θα έλθει μόνο μέσα από τον ευρωπαϊκό δρόμο, με βάση το νέο σχέδιο ανάπτυξης και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας που έχουμε προωθήσει και τη σταδιακή αποκλιμάκωση των φορολογικών βαρών που προβλέπεται.

Ένα σχέδιο που όταν οι άλλοι το ψάχνουν σε ιστοσελίδες και τα ερτζιανά, αυτό παίρνει «σάρκα και οστά» με το ΕΣΠΑ που αυτές τις μέρες εγκρίθηκε από την Ε.Ε. και φυσικά το παράλληλο Εθνικό Πρόγραμμα που είναι απολύτως αναγκαίο».

Τέλος ο Βασίλης Κεγκέρογλου κάλεσε σε συστράτευση όλες τις δυνάμεις κοινωνικές και πολιτικές «για να ισχυροποιήσουμε τη διαπραγματευτική μας θέση» όπως χαρακτηριστικά είπε και κλείνοντας σημείωσε πως «δεν είναι ο καιρός για τακτικές κινήσεις με γνώμονα αποκλειστικά το βραχυπρόθεσμο κομματικό συμφέρον.

Αντίθετα, είναι η εποχή που πρέπει από κοινού να χτίσουμε μια Ελλάδα ίσων ευκαιριών. Με ένα ολοκληρωμένο σύστημα για την Κοινωνική Προστασία και Πρόνοια και με την επαναθεμελίωση του Κοινωνικού Κράτους σε στέρεες βάσεις. Για να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

Κυρίως όμως καλούμε τους πολίτες, όλους εσάς να δώσουμε στο ΠΑΣΟΚ τη δύναμη του καθοριστικού ρυθμιστή, που μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα που είναι απαραίτητη για την οικονομική και κοινωνική ανάκαμψη».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ