2015-01-07 09:41:26
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ... ΠΙΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
H εποχή του Βίτορ Περέιρα αρχίζει στον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο τεχνικό να φτάνει σύντομα στην Αθήνα προκειμένου να πιάσει άμεσα δουλειά, αφού δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρώτος αγώνας που θα βρεθεί στον ερυθρόλευκο πάγκο, θα είναι αυτός με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Ένας αγώνας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμος  με τον 46χρονο κόουτς να πέφτει απ'ευθείας στα βαθιά.

Ο ίδιος θέλει να ενημερωθεί άμεσα για τα πάντα προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. 

Έτσι λοιπόν με την άφιξη και τις υπογραφές θα μπουν σε σειρά η γνωριμία με την ομάδα, η επιλογή των συνεργατών αλλά φυσικά και τα μεταγραφικά θέματα. 

Οι παίκτες που κοιτάει ο Ολυμπιακός είναι λίγο-πολύ γνωστοί, αλλά δεν αποκλείεται με τον ερχομό του νέου προπονητή να προκύψουν και νέα ονόματα, επομένως κανείς δε μπορεί ν'αποκλείσει να χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι παίρνουν έναν πολύ καλό προπονητή που παίζει επιθετικά (4-3-3), θέλει τη νίκη αλλά θέλει και το καλό θέαμα...  

Ο Περέιρα ως τεχνικός της Πόρτο η αλήθεια είναι ότι είχε εντυπωσιακά ποσοστά. Στα δύο πρωταθλήματα που πήρε στην Πορτογαλία η ομάδα του πέτυχε 139 γκολ και δέχτηκε 33. Γνώρισε την ήττα μόλις μια φορά στα δύο χρόνια, ενώ είχε ακόμη  47 νίκες και 12 ισοπαλίες σε 60 ματς! 

Στις 47 αυτές νίκες, οι 36 ήταν με διαφορές από δύο γκολ και πάνω...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ