2015-01-07 23:11:28
Φωτογραφία για ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ ΓΙΑ... ΑΡΜΑΝΙ
Στις ιδιαιτερότητες και το βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για τον Ολυμπιακό η αναμέτρηση της Πέμπτης με την Αρμάνι Μιλάνο, στάθηκε ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ των ερυθρόλευκων τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν θα πρέπει να μπουν στην... παγίδα ότι η αυριανή τους αντίπαλος προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 20 πόντων από τη Νίζνι και να δείξουν τον απαιτούμενο βαθμό συγκέντρωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κατσίβελης:

Για την Αρμάνι: «Όπως είπε και ο κόουτς, η Αρμάνι έχει καλύτερα νούμερα στους εκτός έδρας αγώνες. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα ξεκινώντας επιθετικά. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να σταματήσουμε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι είναι πάρα πολύ καλοί επιθετικά και ταλαντούχοι, να εξασφαλίσουμε το ριμπάουντ και να χτυπήσουμε στο γρήγορο παιχνίδι στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά».


Για την ήττα στο Μιλάνο από τη Νίζνι: «Δεν πρέπει να κοιτάμε τα άλλα παιχνίδια. Εκανε μία κακή ήττα. Το Τοp 16 είναι πάρα πολύ μεγάλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί ίσως επανέλθουν έπειτα από αυτή την ήττα».

Για το αν ο Ολυμπιακός πρέπει να νικήσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για να προκριθεί στα προημιτελικά: «Θεωρητικά, ναι. Τo Τοp 16 είναι πάρα πολύ μεγάλο. Δεν μπορείς να πεις πως αν πάρουμε όλα τα εντός παιχνίδια, θα περάσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για την άμυνα της ομάδας του απέναντι στους Ιταλούς: «Απέναντι σε μία ομάδα όπως η Αρμάνι, η οποία έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, πάντα ξεκινάμε από την άμυνα. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε τα ριμπάουντ για να πάρουμε κάποιους εύκολους πόντους στην επίθεση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ