2015-01-07 23:55:10
Φωτογραφία για Η UEFA ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ (ΡΗΟΤΟ)
Αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA υπάρχει για την πρόσληψη του Βίτορ Περέιρα από τον Ολυμπιακό για τη θέση του προπονητή που έμεινε κενή λόγω της αποχώρησης του Μίτσελ.

«Ο Ολυμπιακός προσλαμβάνει τον Περέιρα στη θέση του Μίτσελ», είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος και μέσα αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Ο διεκδικητής του Europa Leauge Ολυμπιακός προσέλαβε τον Βίτορ Περέιρα στη θέση του προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Μίτσελ την Τρίτη.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά κέρδισε τα πέντε τελευταία παιχνίδια, οι εμφανίσεις κάτω του αναμενομένου στα τελευταία ματς πρωταθλήματος, ειδικά στη νίκη με 2-1 επί του Πλατανιά την Κυριακή, ήταν η αφορμή για την απόφαση της διοίκησης να χωρίσει τους δρόμους της με τον πρώην προπονητή των Βαγεκάνο, Χετάφε και Σεβίλλης, Μίτσελ».

Ακολούθως, γίνεται μία αναφορά στο βιογραφικό του Βίτορ Περέιρα και στους τίτλους που έχει πανηγυρίσει, ενώ τονίζεται πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο για τους «32» του Europa League, με πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία στις 19 Φεβρουαρίου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ