2015-01-08 05:35:07
Φωτογραφία για Όλο το παρασκήνιο της έκρηξης Σαμαρά κατά του σκηνοθέτη της περιοδείας στην Λάρισα
Έξαλλος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Αντώνης Σαμαράς από την επικοινωνιακή διαχείριση του επιτελείου του, ενώ μετά την κακή τηλεοπτική εικόνα της περιοδείας του στην Λάρισα ζήτησε εξηγήσεις από τους συνεργάτες του, Γιώργο Μουρούτη και Δημήτρη Σταμάτη Σύμφωνα με καλά ενημερωμένη πηγή οι φωνές του πρωθυπουργού, όταν είδε τα πλάνα από την συγκέντρωση στην Λάρισα, ακουγόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να απολυθεί ο σκηνοθέτης της εταιρείας που έχει αναλάβει την καμπάνια της Ν.Δ., ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο Άρης Λυχναράς.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε τηλέφωνο αργά το βράδυ της Δευτέρας τον σκηνοθέτη, Βασίλη Βλαχοδημητρόπουλο, με τον οποίο υπήρχε παλαιά συνεργασία  και φιλική σχέση και του ζήτησε να σπεύσει επειγόντως στην Κομοτηνή, αναθέτοντας του, την τηλεοπτική  σκηνοθεσία των συγκεντρώσεων του.


 Όπως αναφέρουν  οι πληροφορίες παράπονα υπήρξαν και για τα πλάνα που διανεμήθηκαν από την επίσκεψη του Α. Σαμαρά σε καλλιέργειες  γκότζι μπέρι, ενώ αρκετοί είχαν επιφυλάξεις και για την επιλογή της επίσκεψης σε αυτή τη μονάδα που δεν είναι ακόμη έτοιμη προς εξαγωγές.

Διαφωνίες, τσακωμοί και εντάσεις, έχουν καταγραφεί σε πολλές περιπτώσεις, μεταξύ των στενών συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στην επικοινωνιακή ομάδα που έχει στηθεί στη Συγγρού για να διαχειριστεί την προεκλογική καμπάνια.

Για τους γνώστες του παρασκηνίου, το πρόβλημα ξεκινά από το Μαξίμου, όπου τα θέματα επικοινωνίας πήγαιναν σαν «μπαλάκι» από τον έναν στον άλλον, με αποτέλεσμα στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού να ρίχνουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Όταν ήρθε η ώρα των εκλογών η Συγγρού ανέλαβε να «τρέξει» την προεκλογική καμπάνια και να διαχειριστεί τα θέματα επικοινωνίας. Το πρόβλημα όμως άρχισε να διογκώνεται όταν οι επιτελείς του κόμματος είδαν τις εκδηλώσεις όπου του αρχηγού να εμφανίζονται χωρίς παλμό και συμμετοχή κόσμου, παρά το γεγονός ότι η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Στη Νέα Δημοκρατία άρχισαν να «πέφτουν κεφάλια», ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν το πρόβλημα μπορεί να λυθεί άμεσα, αφού η ένδυα στην επικοινωνιακή ομάδα είναι δύσκολο να καλυφθεί σε μια τόσο μικρή περίοδο μέχρι τις εκλογές
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ