2015-01-08 08:10:08
Φωτογραφία για Στους «16» του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός...
Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Φωστήρα στον Ταύρο και με 7 βαθμούς πέρασε άνετα στην φάση των «16» του κυπέλλου (1ος όμιλος), ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν εκτός συνέχειας με τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς Το πέναλτι που εκτέλεσε στο 16΄ ο Φορτούνης (χέρι του Κακαρά) έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους μετά το πλασέ του Ντοσεβί η μπάλα φάνηκε να περνάει ολόκληρη τη γραμμή της εστίας του Μπότου, γεγονός που δεν αντιλήφθηκε ο διαιτητής και ο βοηθός του.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (47΄) ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Γκαζαριάν, ενώ στο 83΄ ο Διαμαντάκος σε κενή εστία, μετά από σέντρα του Γιαννούλη, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (0-2).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κρ.Βαζέχα): Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66΄ Μήτκος), Γρομητσάρης, Κακαράς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αντ.Νικοπολίδης): Μέγιερι, Σαλίνο (69΄ Σάλιακας), Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57΄ Ιμπραΐμ), Φορτούνης (79΄ Βέργος), Ντοσεβί, Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.


Πανιώνιος - Παναχαϊκή: 4-0

Ο Πανιώνιος προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου Ελλάδας, με τη νίκη του 4-0 επί της Παναχαϊκής στη Νέα Σμύρνη. Οι "κυανέρυθροι" έφτασαν τους 5 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ομάδα της Πάτρας και πήραν τη δεύτερη προνομιούχο θέση του 1ου ομίλου, πίσω από τον Ολυμπιακό. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Γιάννου (19΄,67΄) και Κολοβός (54΄-πεν., 56΄).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιαννακόπουλος, Πάνος, Ρισβάνης, Παντίδος (70΄ Χατζηισαϊας), Τασουλής, Σιώπης (69΄ Γκέζος), Μητρόπουλος, Μπούζας, Φούντας, Κολοβός (71΄ Μασούρας), Γιάννου.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (69΄ Χαρτσιάς), Μαρουκάκης (74΄ Χούσα), Ντα Κόστα (74΄ Μασούρας), Κοντοχρήστος, Τσώνης, Μπαλού, Πατινιώτης.

2ος Όμιλος

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Καλαμαριάς 2-1

Στη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στον 3ο και τελευταίο αγώνα για τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-1 του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αντίθετα δεν τα κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΠΑΣ, στον οποίο αρκούσε και η ισοπαλία για να προκριθεί, μπήκε από την αρχή πιο επιθετικά και στο 25΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Γιάκο, μετά από λάθος γύρισμα της μπάλας από τον Μπερτέν στον τερματοφύλακα της ομάδας του. Τρία λεπτά αργότερα ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Συγκεκριμένα, στο 36΄ μετά από λάθος του Σκόνδρα, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Τσούτσης ο οποίος πλάσαρε με επιτυχία τον Σωτηρίου. Στο Β΄ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι του Μανιά στο 64΄, το οποίο υπέδειξε ο διαιτητής Παπαπέτρου σε ανατροπή του Γιάκου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Ναδάλες, Σκόνδρας, Μπέριος, Γιάκος, Αυγενικού (80΄ Τσουκαλάς), Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης (79΄ Σαπαλίδης), Στρούνα, Κρητικός (77΄ Νάκος), Μανιάς.

Απόλλων Καλαμαριάς (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαδόπουλος Π., Αναστασίου, Ακασού (78΄ Μαυροκεφαλίδης), Ευαγγελόπουλος, Μπερτέν (46΄ Παπαστεριανός), Γαλανόπουλος, Καράμπελας, Κουρούπης, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου, Τσούτσης (77΄ Καπετάνος). Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ