2015-01-08 11:52:21
Φωτογραφία για «ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ Η ΑΡΜΑΝΙ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΕΦ»
Σε τι φάση είναι η Αρμάνι, πριν την επίσκεψη της στο ΣΕΦ (8/1, 21.45), τι προβλήματα έχει και τι θα επιδιώξει να κάνει εναντίον του Ολυμπιακού.

Το Euroleague Greece συνεργάστηκε με το Euroleague Italia (τα δικαιώματα της διοργάνωσης, στη γείτονα, τα έχει η Gazzetta dello Sport), για να μάθει σε τι κατάσταση βρίσκεται η Αρμάνι, προ της επίσκεψης της στο ΣΕΦ, για τη δεύτερη αγωνιστική του ΤΟΡ16 και το ματς με τον Ολυμπιακό (8/1, 21.45).

Διαβάστε τι είχε να επισημάνει ο Λούκα Κιαμπότι, προϊστάμενος στο τμήμα μπάσκετ, όπως παρουσιάζει το "euroleague.sport24.gr":

"Η Αρμάνι είναι σε καλή κατάσταση, πράγμα που φυσικά δεν φάνηκε στην πρεμιέρα του ΤΟΡ16 και το παιχνίδι της με τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Αν με ρωτάς γιατί έχασε στην έδρα της, από τη Νίζνι θα σου δώσω δυο λόγους. Κατ' αρχάς, το θέμα ήταν στο μυαλό. Ήταν ένα ματς που η Μιλάνο είχε το "πρέπει" της νίκης και από ό,τι αποδείχθηκε, δεν είναι τόσο δυνατή πνευματικά, τουλάχιστον όχι ακόμα
. Και αυτό συμβαίνει, διότι το παιχνίδι της στηρίζεται στα δυνατά κορμιά που έχει σε κάθε θέση. Όχι στο καλό μπάσκετ που παίζει. Μόνο που τα κορμιά της Νίζνι ήταν πιο δυνατά. Οπότε, η Αρμάνι άρχισε να επιδίδεται σε τρίποντα, το ποσοστό ήταν τραγικό (2/26, 7.7%) και έγινε ό,τι έγινε. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια, ότι είναι τόσο καλή ομάδα. Ειλικρινά θα πω ότι δεν θα με εκπλήξει, αν κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στον Πειραιά. Βλέπεις, αυτή τη φορά δεν έχουν κάτι να χάσουν οι παίκτες του Μπάνκι. Το συγκεκριμένο ματς, δεν ανήκει στη λίστα εκείνων που πρέπει να "πάρει".

Γενικότερα τώρα, η ομάδα έχει προβλήματα, διότι ο Λίνας Κλέιζα και ο Σον Τζέιμς δεν έχουν έως τώρα κάποια επιρροή στο παιχνίδι της. Δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Και φυσικά, ο Μπρουκς με τον Ράγκλαντ δεν είναι Λάνγκφορντ και Τζέρελς, στην παρούσα φάση. Ο Μπρουκς είναι καλός παίκτης. Γιατί δεν το δείχνει με συνέπεια; Ενδεχομένως γιατί δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάποια δεδομένα που υπάρχουν ούτως ή άλλως και ορίζουν την Αρμάνι".

Τα μαθηματικά (στατιστικά και αποτελέσματα) δείχνουν πως η Μιλάνο λειτουργεί πολύ καλύτερα με τον Μπρουκς, από ό,τι με τον Τζεντίλε, αλλά ο τελευταίος είναι ο άφθαρτος παίκτης της Αρμάνι. Αυτός που δεν μπορεί να ακουμπήσει κανείς, με τους διοικούντες να του παραδίδουν τα κλειδιά το καλοκαίρι, οπότε έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν (θυμίζουμε πως τον ήθελε η ΤΣΣΚΑ). Και τώρα ζουν τις συνέπειες. Σε ό,τι αφορά την υγεία του ρόστερ, ο Ράγκλαντ έχει ένα πρόβλημα στο αριστερό χέρι (αυτό που σουτάρει) και ο Τζεντίλε υπέφερε με σπασμούς στη μέση. Αμφότεροι ωστόσο, αναμένεται να πατήσουν το πόδι τους στο ΣΕΦ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ