2015-01-08 12:33:08
Φωτογραφία για Στην Πάτρα ο Σταύρος Θεοδωράκης αύριο - Τα ονόματα στο ψηφοδέλτιο
Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα βρεθεί στην Πάτρα όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη 01.00μ.μ., στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Πελοποννήσου (Μαιζώνος 200).

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα αναλύσει τo κυβερνητικό πρόγραμμα του Ποταμιού που παρουσίασε στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 30 Δεκεμβρίου και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η συνέντευξη τύπου στην Πάτρα είναι η τρίτη μια σειράς συνεντεύξεων τύπου που θα παραχωρήσει ο επικεφαλής του Ποταμιού στις 13 περιφέρειες της χώρας.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest έχουν κλειδώσει οι 9 από τις 11 θέσεις του ψηφοφοδελτίου του Ποταμιού στην Αχαϊα, ενώ σήμερα αναμένεται να κλειδώσουν και οι άλλες δύο που παραμένουν υπό συζήτηση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μια θέση με το ψηφοδέλτιο Αχαϊας με το "Ποτάμι" έχουν κλειδώσει οι: Άγγελος Ρούβαλης, Ηλίας Γκοτσόπουλος, Ιάσωνας Φωτήλας, Λάκης Υφαντής, Δημήτρης Αβραμίδης, Βασίλης Γκολφινόπουλος, Μαριλία Κάνιστρα και οι κκ. Τσάμπρα, και Πετρίδη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ