2015-01-08 16:02:21
Φωτογραφία για Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ ΠΟΥ... ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΛΛΑ! (ΡΗΟΤΟ & VIDEO)
Αξιοσημείωτη είναι μία κίνηση που έκανε στο τέλος της παρουσίασής του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βίτορ Περέιρα, με την οποία έδειξε πως ξέρει να εκτιμάει που βρίσκεται.

Χαρακτηριστικά, όταν ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, κάλεσε να ανέβουν δίπλα στον Πορτογάλο τεχνικό οι συνεργάτες του για τη φωτογραφία, οι δύο συμπατριώτες του πήγαν ακριβώς δίπλα του, ο ένας από τα δεξιά και ο άλλος από τα αριστερά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Αλέκος Ράντος, που θα παραμείνουν στο προπονητικό τιμ των ερυθρόλευκων, να βρεθούν στις άκρες.

Ο Περέιρα δεν το άφησε έτσι και έδειξε ότι είναι... σχολαστικός και προσέχει τις κινήσεις του και τη σημασία που αυτές έχουν. Τράβηξε λοιπόν πρώτα τον έναν βοηθό που ήταν στα αριστερά του και έφερε ακριβώς δίπλα του τον Ράντο και στη συνέχει έκανε ακριβώς το ίδιο και με τον Νικοπολίδη. Στην άκρη βρισκόταν και ο Κριστιάν Καρεμπέ, σύμβουλος στρατηγικής της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Έτσι, θέλησε να ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν ξεχωρίζει τους συνεργάτες του επειδή είναι συμπατριώτες του και τους επέλεξε εκείνος, αλλά και πως σέβεται τη δουλειά των δύο μελών του τεχνικού τιμ που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί στα 1.00.35:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ