2015-01-08 19:21:12
Φωτογραφία για Μάριος Παπαγεωργίου: Θα ζωντανέψει ξανά ο εφιάλτης…
Η υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου του νέου που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, θα ζωντανέψει ξανά στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Μετά από την έφεση των κατηγορουμένων, η νέα δίκη ορίστηκε για τις 15 Ιανουαρίου του 2016.

Ο Πέτρος Μιχαλεάκος που σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση σκότωσε και εξαφάνισε το πτώμα του άτυχου 26χρονου, παραμένει στις φυλακές Ιωαννίνων. Η σύζυγος και συνεργός του Βούλα Σιούταλου, βρίσκεται στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Ο Πέτρος Μιχαλεάκος καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για την ανθρωποκτονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Του επιβλήθηκε ακόμη η ποινή των 23 χρόνων συνολικά, για σύσταση συμμορίας, διάπραξη κακουργήματος, αρπαγή κατά συναυτουργία και απόπειρα εκβίασης. Το Β΄ Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, επέβαλε πρωτόδικα στην Βούλα Σιούταλου ποινή κάθειρξης 18 χρόνων για αρπαγή από κοινού, απλή συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και σύσταση συμμορίας για διάπραξη κακουργήματος.


Στο εδώλιο θα καθίσουν ξανά και οι υπόλοιποι συνεργοί του Μιχαλεάκου.

Η απαγωγή που σόκαρε

Ο Μάριος Παπαγεωργίου απήχθη το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2012, από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Δυόμισι μήνες μετά, η ομάδα των οκτώ προσπάθησε να απαγάγει και τη μητέρα του την οφθαλμίατρο Βαρβάρα Θεοδωράκη αλλά έπεσαν όλοι στα χέρια των Αρχών.

Εννέα μήνες μετά την απαγωγή το σκηνικό ανατράπηκε από την βαθιά και αποκαλυπτική έρευνα του «Τούνελ». Η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τον γενετιστή Γιώργο Φιτσιάλο, εντόπισαν το αίμα του άτυχου νέου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Το κατηγορητήριο μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία για τον βασικό κατηγορούμενο που δεν έχει μέχρι σήμερα αποκαλύψει που εξαφάνισε το πτώμα του Μάριου.

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ