2015-01-09 00:12:05
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ... «ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΤΣΕΛ»
Ο Μαριάνο Αγκιλάρ λίγο πριν επιστρέψει στην Μαδρίτη έγραψε το δικό του... αντίο για τον πελάτη του και αδερφικό του φίλο Μίτσελ

«Οταν ένας άνθρωπος κλαίει για κάποιον άλλο υπάρχει κάποιος λόγος, όταν το κάνουν πολλοί τότε είναι κάτι φανταστικό», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ηταν ο άνθρωπός του. Η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από επαγγελματική, αφού ήταν πρώτα φιλική και μετά σχέση ατζέντη-προπονητή. Ο λόγος για τον Μαριάνο Αγκιλάρ, ο οποίος έφυγε χθες από την Αθήνα για τη Μαδρίτη μια και τακτοποίησε όλα τα διαδικαστικά θέματα για την απόλυση του πελάτη του και λίγο πριν πετάξει για Ισπανία έγραψε ένα τρομερά συγκινητικό μήνυμα απευθυνόμενος στον Μίτσελ.

«Φτάσαμε στο αεροδρόμιο. Ο δρόμος μέχρι εδώ μου φάνηκε σύντομος ακούγωντάς σε να μου διηγείσαι πόσο ευτυχισμένος ήσουν αυτά τα δύο χρόνια στην Αθήνα. Σε ξέρω καλά, αυτό βγαίνει από μέσα σου, μετά από μια αγκαλιά μας με αποχαιρετάς γρήγορα ενώ παράλληλα με ευχαριστείς
. Δεν θέλεις να σε παρασύρει το συναίσθημα, εγώ χαμογελάω βλέποντας σε να φεύγεις γρήγορα, αλλά δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου να μην κλάψουν», έγραψε ο Αγκιλάρ για να καταλήξει «Το ποδόσφαιρο σου έχει δώσει όλα όσα ήθελες, θα ήταν τρέλα να παραπονεθείς, αλλά αυτή τη φορά ήταν άδικο για σένα, αν και πολύ περισσότερο (άδικο) για αυτούς που μένουν. Με αυτούς στο πλευρό σου έζησες αυτά τα δύο χρόνια και αυτοί γνώρισαν ποιος είσαι πραγματικά, γνώρισαν ένα σύντροφο/συνάδελφο και όχι ένα αφεντικό, έναν φίλο και όχι έναν αστέρα. Όταν ένας άνθρωπος κλαίει για κάποιον άλλο υπάρχει κάποιος λόγος, όταν το κάνουν πολλοί τότε είναι κάτι φανταστικό. Ίσως δεν είναι λογικό να κλαίει ο κόσμος, αλλά είναι απολύτως λογικό να το κάνουν αποχαιρετώντας εσένα. Και αυτό σου το λέω εγώ, που πέρασε λίγος καιρός και ξέρω πως σε λίγες ημέρες θα σε ξαναδώ. Το αξίζεις. Σε αγαπώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ