2015-01-09 08:44:34
Φωτογραφία για FINANCIAL FAIR PLAY ΚΑΙ.... ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ!
Η Ευρωλίγκα είναι μπροστά σε σημαντικές αλλαγές, αφού από τη μία καταργείται ο προκριματικός γύρος και από την άλλη επιβάλλεται το  "financial fair play".

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Τελ Αβίβ, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague,Τζόρντι Μπερτομέου, είπε :

"O προκριματικός γύρος θα αφαιρεθεί γιατί δεν βλέπουμε καμία χρησιμότητα αυτού του συστήματος" και εξήγησε ότι η διαθέσιμη θέση που προκύπτει θα παραχωρηθεί σε κάποια λίγκα. Αν αυτή θα είναι η Λίγκα Ανατολικών Χωρών (United League) με τις πολλές ρωσικές ομάδες δεν διευκρινίστηκε.

Στη συνέχεια ο Μπερτομέου αναφέρθηκε στη συνεργασία με το ΝΒΑ, λέγοντας ότι "θα συνεχίσουμε τα παιχνίδια προετοιμασίας με αμερικανικές ομάδες", αρνήθηκε όμως ότι υπάρχει περίπτωση συνδιοργάνωσης ενός ενιαίου πρωταθλήματος. "Δεν υπάρχουν οι συνθήκες", τόνισε, για να ολοκληρώσει : 

"Το σάλαρι καπ στην Ευρώπη είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, αφού το φορολογικό σύστημα κάθε χώρας διαφέρει. Από την επόμενη σεζόν όμως θ' αρχίσουμε να εντάσσουμε στο σύστημά μας το financial fair play. Ένας από τους κανόνες που θα εισαχθεί θα έχει να κάνει μ' ένα κομμάτι του μπάτζετ που δεν θα είναι διαθέσιμο για συμβόλαια παικτών".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ