2015-01-09 20:11:38
Φωτογραφία για «Από εδώ ήρθα να δώσω το μήνυμα της νίκης»
«Από εδώ ήρθα να δώσω το μήνυμα της νίκης» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια... της ομιλίας του, στην Ρόδο και δήλωσε βέβαιος ότι το κόμμα του θα κερδίσει την εκλογική μάχη, στις 25 Ιανουαρίου.

Ο κ. Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του με το φλέγον θέμα του τουρισμού, εγγυήθηκε ότι οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ που ισχύουν για τα νησιά του Αιγαίου δεν θα καταργηθούν και αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα για τον τουρισμό και τα νησιά. Παράλληλα, τόνισε ότι θα υπάρξει σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ και δεσμεύτηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις .

Από την Ρόδο, ο κ. Σαμαράς, αναφέρθηκε και στις δραματικές εξελίξεις στη Γαλλία, υπογραμμίζοντας ότι: «Έχει μπει ολόκληρο το Παρίσι σε ομηρία. Όλα αυτά ζωγραφίζουν μία εικόνα ανασφάλειας και όλα αυτά υποχρεώνουν τον κάθε λογικό άνθρωπο να θωρακίζει όσο μπορεί τη χώρα του. Και όταν μάλιστα τέτοιες εξελίξεις έχουν πρωταγωνιστή την τρομοκρατία. Και όταν μάλιστα αυτή η τρομοκρατία δημιουργεί πια αναταράξεις σε όλη την Ευρώπη. Μετά από τα γεγονότα αυτά, βλέπω ότι όλη η Ευρώπη αφυπνίζεται, έχει μπει παντού το σύνθημα, ''δεν φοβόμαστε''».

Τέλος, σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, ορίστηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ