2015-01-09 20:32:52
Φωτογραφία για Κική Τσακίρη: Υποψήφια Βουλευτής ενάντια στη Νόσο του ALS αλλά δυνατότερη η νόσος της… γραφειοκρατίας
Στα…γρανάζια της γραφειοκρατίας έπεσε η γνωστή σε όλο το Πανελλήνιο Κική Τσακίρη... η οποία είναι υποψήφιος βουλευτής με το “Ποτάμι” στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Παρά το ότι τις προηγούμενες φορές συμμετείχε κανονικά στην εκλογική διαδικασία δύο φορές τώρα λέει ο δικαστής ότι δεν της αναγνωρίζει την ηλεκτρονική υπογραφή.

Η ίδια με σκωπτικό τρόπο αναφέρει το γεγονός αυτό γεμάτη από (δικαιολογημένη) οργή.

Το μόνο που μπορεί να κουνήσει η Κική Τσακίρη είναι τα μάτια της. Ζει στη Ρόδο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και έχει ανάγκη φροντίδας όλο το 24ωρο. Καθισμένη σε αναπηρικό καροτσάκι που είναι συνδεδεμένο με ένα μηχάνημα προηγμένης τεχνολογίας που παρακολουθεί την κίνηση του ματιού και με ένα πληκτρολόγιο έχει τη δυνατότητα να γράφει και να σερφάρει στο διαδίκτυο.

[Η Κική Τσακίρη είναι θύμα της Νόσου ALS ή του Κινητικού Νευρώνα (Πλάγια Μυοατροφική Σκλήρυνση)
. Η Νόσος του ALS είναι μια προοδευτική νευροεκφυλιστκή ασθένεια που επιτίθεται στους κινητικούς νευρώνες στον εγκέφαλο και στο νωτιαίο μυελό. Η Κική είναι μητέρα τριών παιδιών, της Αναστασίας, της Σεβαστιανής και του Σταύρου και ζει στην Αρχίπολη της Ρόδου. Ο θάνατος των κινητικών νευρώνων που έχει υποστεί, καθιστά αδύνατο για τον εγκέφαλο της να ελέγξει τους μύες ή να στείλει μηνύματα. Είναι οικονομολόγος, με σπουδές στην Φρανκφούρτη, εξειδικευμένη στα θέματα του Κοινωνικού Ταμείου της Ε.Ε.].

Διαβάστε τι ανακοίνωσε η ίδια και…βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

“ολα του γαμου δυσκολα κιη νυφη γκαστρωμενη

Κατεθεσε η δικαστικος την αιτηση μου για την συμμετοχη μου στις εκλογες και στο παρα πεντε ενημερωθηκα οτι δεν δεχεται ο δικαστης την ηλεκτρονικη υπογραφη μου. Θα αποκλεισθω επειδη λειπει η κοινη λογικη. Συμμετειχα 2 φορες σε κλογες τελευταια και δεν αντιμετωπισα προβλημα.

Τελικα το κρατος τερας θα επιβαλλει κι εδω τον κοινωνικο αποκλεισμο μου!

καληνυχτα φιλοι μου, μπορει μεχρι τις δεκα ωρα που ειναι η προθεσμια η παναγια να κανει το θαυμα της και το δεξι χερι ναποκτησει κινηση και να υπογραψω!!”
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ