2015-01-09 20:54:30
Φωτογραφία για Τέρενς Κουίκ: Tα συνεχή ψέματα του Σαμαρά συνιστούν πολιτική απάτη
Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ παραχώρησε... συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι (09.01.2015) στη Ρόδο και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας στα Δωδεκάνησα και βεβαίως θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στη Β’ Αθηνών που αποτελούσε πάντα την εκλογική του περιφέρεια.

Κρατά την υπόσχεση που είχε δώσει όταν ο εφιάλτης χτύπησε την πόρτα αυτής της μεγάλης νησιωτικής περιφέρειας όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν κερδίσει την αντιμνημονιακή έδρα.

Υπενθυμίζω την υπόσχεση που ήταν ότι ο Πάνος Καμμένος θα αναλάμβανε την κοινοβουλευτική ευθύνη των Δωδεκανήσων η οποία τώρα μετουσιώνεται ακόμα πιο δυνατά.

Ο πρόεδρος του Κινήματος θα επισκεφθεί σε λίγες ημέρες τη Ρόδο - δεν ξέρω ακόμα το υπόλοιπο πρόγραμμά του στα Δωδεκάνησα - επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει για άλλη μια φορά σε σύντομα χρονικό διάστημα.

Είναι η ισχυρή απάντησή του στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος σήμερα θυμήθηκε ότι υπάρχουν Δωδεκάνησα που τα ενέταξε στο… θεατρικό τουρνέ μοιράζοντας για ακόμη μία φορά ψεύτικες υποσχέσεις όπως τα ανύπαρκτα success story και η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια στο τέλος του 2014.

Απλά να επισημάνω ότι τα συνεχή ψέματα του Σαμαρά συνιστούν πολιτική απάτη την οποία θα τιμωρήσει και ο λαός των Δωδεκανήσων την Κυριακή 25 Ιανουαρίου».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ