2015-01-09 23:51:09
Φωτογραφία για Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ! (ΡΗΟΤΟ)
Ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει πολλές συγκινήσεις και χαρές, ωστόσο πάντα υπάρχουν και διάφοροι κίνδυνοι.

Όπως ένας τραυματισμός είτε σοβαρός, είτε όχι, ο οποίος μπορεί να αφήσει έναν αθλητή για κάποιο διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δυστυχώς, είναι ένας από τους παίκτες που η τύχη του... γύρισε την πλάτη, αφού ακόμα δεν έχει επανέλθει από τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν αθλητή, ο οποίος έχει τεράστιο ταλέντο που το έχει αποδείξει όσες φορές έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Θέλοντας να δείξει πόσο «δυνατός» είναι εκτός από εξαιρετικός παίκτης, ανέβασε μια φωτογραφία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τα οποία διατηρεί, με μια διάσημη φράση του Λανς Άρμστρονγκ.

Μάλιστα, στη φωτογραφία αυτή, έχει σχολιάσει κι ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο των ερυθρόλευκων, ο Δημήτρης Αγραβάνης, δείχνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την στήριξή του στον συμπαίκτη του.

Χαρακτηριστικά η φράση λέει:

«Ο πόνος είναι προσωρινός. Μπορεί να διαρκέσει ένα λεπτό ή μια ώρα ή έναν χρόνο, αλλά τελικά θα υποχωρήσει και κάτι άλλο θα το αντικαταστήσει. Αν τα παρατήσω ωστόσο, αυτό θα κρατήσει για πάντα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ