2015-01-10 11:36:28
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΣΒΑΛΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Πάμπλο Οσβάλντο έριξε... άκυρο στην Κάλιαρι και οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός και η Τορίνο είναι οι δυο ομάδες που έχουν μπει δυνατά στη μάχη της απόκτησής του.

Όπως αναφέρει το «calcionews24» ο Ιταλός επιθετικός, που βρίσκεται υπ' ατμόν στην Ίντερ μετά το επεισόδιο με τον Ικάρντι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και την άφιξη του Λούκας Ποντόλσκι, αρνήθηκε την πρόταση της Κάλιαρι να μετακομίσει στη Σαρδηνία και εκτός από την Τορίνο, ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται το όνομα του Οσβάλντο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αφού και το καλοκαίρι που μας πέρασε απασχόλησε αρκετά τους ερυθρόλευκους.

Ο Οσβάλντο είναι ξένο σώμα στο Μιλάνο μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, ωστόσο ο ίδιος θέλει μία πιο... ελκυστική πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του από την επιλογή της Κάλιαρι.

Ο 28χρονος επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από την Ουρακάν στην γενέτειρά του Αργεντινή, πριν έρθει στην Ευρώπη το 2006 για να αγωνιστεί κατά σειρά σε Αταλάντα, Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Εσπανιόλ, Ρόμα, Σαουθάμπτον, Γιουβέντους και Ίντερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ