2015-01-10 13:35:09
Φωτογραφία για 5 tips για την περιποίηση της επιδερμίδας σου
Οι δερματολόγοι μίλησαν και μας είπαν όλα όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για μία υγιή και όμορφη επιδερμίδα. Δες τα 5 tips που μας δίνουν και περιποιήσου το πρόσωπό σου αναλόγως..

Η διατροφή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο

Οι διατροφολόγοι προτείνουν να βγάλεις σιγά-σιγά τη ζάχαρη από τη ζωή σου καθώς πέρα από το ότι παχαίνει δεν κάνει καλό στην επιδερμίδα σου. Η διατροφή, γενικότερα, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία της επιδερμίδας. Άρχισε να τρως υγιεινά και να μην κάνεις υπερβολές. Παν μέτρον άριστον!

To στρες γερνάει την επιδερμίδα

Γνωρίζεις ότι το στρες δεν κάνει καλό σε τίποτα αλλά παρόλα αυτά δεν λες να το βγάλεις από τη ζωή σου. Προσπάθησε να χαλαρώνεις μετά από μία κουραστική και αγχωτική μέρα στη δουλειά και να ηρεμείς για να είναι και πιο όμορφη η επιδερμίδα σου.

Οι κανόνες του clarisonic

Το clarisonic είναι το τέλειο εργαλείο για όμορφη επιδερμίδα. Μπορεί να είναι λιγάκι ακριβό (κοστίζει γύρω στα 100 ευρώ) αλλά τα αποτελέσματα που έχει στην επιδερμίδα σου είναι εκπληκτικά. Μέσα σε μόνο 1 λεπτό μπορείς να κάνεις απαλό μασάζ στο πρόσωπό σου το οποίο είναι 6 φορές πιο αποτελεσματικό από το μασάζ που κάνεις με τα χέρια σου.


Η υπομονή είναι το κλειδί

Μην είσαι ανυπόμονη όταν ξεκινάς να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Κάνε όλα αυτά που πρέπει (άλλαξε τη διατροφή σου, κόψε τα πολλά γλυκά, αγόρασε το clarisonic) και περίμενε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν και θα είναι εκπληκτικά.

Ξέχνα τα μαντηλάκια καθαρισμού

Τα μαντηλάκια καθαρισμού δεν είναι η καλύτερη λύση για να ξεβάφεσαι. Αν δεν έχεις εναλλακτική λύση, μπορείς να τα χρησιμοποιείς. Αν, όμως, έχεις κάποιο γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ τότε καλό είναι να μην τα βάζεις στο πρόσωπό σου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ