2015-01-10 16:10:31
Φωτογραφία για Πύργος: Παρολίγο τραγωδία σε κατάσβεση σκουπιδιών
Για δεύτερο βράδυ στα Λαστέικα του Πύργου τα σκουπίδια παραδόθηκαν στις φλόγες. Αυτή τη φορά ήταν άλλο σημείο στον ίδιο δρόμο σε οικισμό του χωριού.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, δύο πυροσβέστες κινδύνεψαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς αυτής, καθώς κάποιοι είχαν τοποθετήσει στη μέση του σωρού των σκουπιδιών δύο φιάλες υγραερίου, που δεν ήταν κενές, αλλά διέρρεαν το περιεχόμενό τους στο χώρο δίνοντας «όγκο» στη φωτιά.

Οι πυροσβέστες αντιλήφθηκαν εγκαίρως την ύπαρξη των φιαλών υγραερίου. Πρώτα έσβησαν τη φωτιά δίπλα τους και έπειτα απομάκρυναν τις φιάλες.

Το ilialive.gr βρέθηκε στη 1.30 π.μ. στο σημείο όπου αντικρίσαμε προβληματισμένους τους πυροσβέστες. Στην προσπάθειά τους να προσφέρουν στην πολιτεία, κινδύνεψαν από την στάση αγνώστων να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν σοβαρά, για τα σκουπίδια. Το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και με έναν διερχόμενο πολίτη που αν περνούσε από το σημείο εν αγνοία του πως υπάρχουν φιάλες υγραερίου. Ο δήμος και οι τοπικές αρχές θα πρέπει να λάβουν άμεσα πρωτοβουλίες μιας και όπως περιγράφουμε σε άλλο ρεπορτάζ το θέμα με τους εμπρησμούς σε διάφορα σημεία του Πύργου, έχει λάβει διαστάσεις παρόμιες με τους όγκους των σκουπιδιών που βρίσκονται στους δρόμους Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ