2015-01-10 21:30:31
Φωτογραφία για ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΣΕΤ
Ο Ολυμπιακός σάρωσε και τον Παμβοχαϊκό στην έδρα του με 0-3 σετ και έδειξε μπροστά στους παθιασμένους οπαδούς του ότι κανείς δεν μπορεί να τον σταματήσει!

Οι γηπεδούχοι άντεξαν να κοντράρουν τους παίκτες του Δημήτρη Καζάζης μόνο στο πρώτο σετ (27-29) και στη συνέχεια παραδόθηκαν στη μεγάλη εμφάνιση των ερυθρόλευκων.

Με εξαιρετικό σερβίς και ρεσιτάλ στο μπλοκ, οι παίκτες του Θρύλου έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό στο ματς! Το 2ο σετ, με το 16-25 αποτύπωσε χαρακτηριστικά την διαφορά κλάσης!

Με τον Ντιάτσκοφ να δίνει... ρεσιτάλ στο τελευταίο σετ του αγώνα ο Ολυμπιακός με το 19-25 πήρε τη δωδέκατη συνεχόμενη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια!

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη με όπλο το εξαιρετικό σερβίς, αλλά και την πληρότητα στον τρόπο παιχνιδιού και με απίστευτη αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με εξαίρεση το πρώτο σετ, δεν συνάντησε εμποδια από τη γηπεδούχο ομάδα και έφτασε στο τρίποντο εύκολα.

Στο πρώτο σετ έγινε μεγάλη μάχη, αλλά ο Ολυμπιακός με τους Κλαρκ και Χριστοφιδέλη σε καλή βραδιά το κατέκτησε, θέτοντας τις βάσεις για τη σπουδαία του νίκη. Στα δύο επομενα σετ μπήκε στην... εξίσωση και ο Ντιάτσκοφ, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες, οδηγώντας τους νταμπλούχους Ελλάδας με επιβλητικό τρόπο στο 0-3.

Τα σετ: 27-29, 16-25, 19-25
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ