2015-01-11 04:16:07
Φωτογραφία για Γ. Μπουτάρης: Τη δεδομένη χρονική στιγμή με εκφράζει περισσότερο το Ποτάμι
Σε όσους τον κατηγορούν για "διγλωσσία" μετά από τις δηλώσεις στήριξης προς το ΠΑΣΟΚ αλλά και το Ποτάμι απάντησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης στο περιθώριο εκδήλωσης για την παρουσίαση του «Πολιτικού Ημερολογίου 2015» του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα.

«Δεν είναι διγλωσσία», είπε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Είμαι ΠΑΣΟΚ από τότε που ιδρύθηκε το κόμμα και εξέφραζε τη σοσιολδημοκρατία. Στον δρόμο χαλάρωσε και πλέον δεν μπορεί να συγκεντρώσει ποσοστό πάνω από 5-10%».

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστήριξε ότι υπάρχει ένα ποσοστό άνω του 20% που μετακινούνται σε άλλα κόμματα, χωρίς όμως να αλλάζουν ιδεολογία, επειδή κρίνουν ότι το κόμμα τους δεν τους εκφράζει.

«Επιμένω όμως ότι εάν ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έβαζε πλάτη συμμετέχοντας στη συγκυβέρνηση, δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε», σημείωσε ο κ. Μπουτάρης.

Ερωτηθείς για το Ποτάμι τόνισε ότι το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη προσπαθεί να επαναφέρει στη ζωή την κοινή λογική. «Στη δεδομένη χρονική στιγμή το Ποτάμι με εκφράζει περισσότερο, ξεκαθάρισε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Τέλος, για το κόμμα που ίδρυσε ο Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε την πρωτοβουλία αυτή μεγάλο λάθος και πρόσθεσε ότι τα κόμματα δεν είναι κληρονομικό δικαίωμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ