2015-01-11 08:11:08
Φωτογραφία για Φόβος και τρόμος ένας ανήλικος στο Παγκράτι...
Δύο 15χρονοι προκαλούν και χτυπούν επιχειρηματίες στο Παγκράτι Σήμερα ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε στην αστυνομική διεύθυνση της Λαμίας, με θύμα έναν 30χρονο επιχειρηματία.

Στο κέντρο του Παγκρατίου, σε γνωστή επιχείρηση, δύο 15χρονοι ρομά μπήκαν και παρήγγειλαν καφέ.

Ο πιο μάγκας από αυτούς, προκάλεσε φραστικά τον ιδιοκτήτη, με αφορμή ότι ο καφές δεν ήταν καλός. Ο 30χρονος επιχειρηματίας ζήτησε από τους νεαρούς να μην πιεί τον καφέ και να φύγει από το μαγαζί του αν συνεχίσει να είναι επιθετικός και να μιλά τόσο άσχημα.

Ο 15χρονος συνέχισε να μιλά προσβλητικά και γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τον πετάξει έξω από το μαγαζί. Ο μάγκας πήρε ένα σιδηρολοστό από την απέναντι υπό κατασκευή οικοδομή και επέστρεψε στο κατάστημα όπου και χτύπησε πολύ δυνατά τον 30χρονο.

Όπως περιγράφει: «Ευτυχώς ήταν μεγάλος ο σιδηρολοστός και λύγισε. Αν ήταν μικρότερος θα με είχε αφήσει αναίσθητο»

Ο 30χρονος έχασε για λίγο τις αισθήσεις του και οι δύο νεαροί τράπηκαν σε φυγή. Στο νοσοκομείο ευτυχώς χρειάστηκαν μόνο λίγα ράμματα στο κεφάλι. Η αστυνομία κατέγραψε το περιστατικό και ψάχνει τους δύο νεαρούς.

Σύμφωνα με άλλους επιχειρηματίες της περιοχής, ο 15χρονος που χτύπησε με σιδηρολοστό τον επιχειρηματία, είχε κάνει κάτι παρόμοιο λίγους μήνες σε γειτονικό μπακάλικο προκαλώντας παρόμοιο περιστατικό. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ