2015-01-11 11:37:18
Φωτογραφία για ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ... ΩΡΑ ΚΟΡΥΦΗΣ!
Aισίως φτάσαμε στο τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, με τελευταίο αγώνα για την ομάδα μας τον σημερινό (και πολύ σημαντικό) στα Πηγάδια κόντρα στην πολύ δυνατή φέτος Ξάνθη. Πολλά έγιναν τις τελευταίες μέρες. Ο κοσμοαγάπητος Μίτσελ έδωσε τη θέση του στον Περέιρα και φυσικά δε θα πάρουμε θέση για το αν ήταν το σωστό, άλλωστε όσοι μας διαβάζουν τακτικά μάλλον θα έχουν καταλάβει. Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός είναι πάνω από πρόσωπα, είτε μιλάμε για προέδρους, είτε για προπονητές, είτε για παίκτες.

Αυτό που πλέον μας ενδιαφέρει είναι η επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από σήμερα το βράδυ, για όλα τα άλλα θα μιλήσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος, τότε που θα κριθούν όλα και όλοι. Από τη στιγμή που κρίθηκε σκόπιμη η αλλαγή προπονητή για το καλό της ομάδας, προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος Σήμερα λοιπόν ο... απλός κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει να δει τους... "αδικημένους" επί Μίτσελ επιτέλους να παίζουν μπάλα,(κανείς πλέον στο απυρόβλητο) επιτέλους να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά και να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τον κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της χρονιάς, αρχής γενομένης από απόψε. 


Περιμένει να δει τις όποιες αλλαγές είναι δυνατόν να φέρει η... αύρα του νέου προπονητή, γιατί είναι ουτοπικό να μιλάμε για κάτι περισσότερο, μετά από δύο προπονήσεις με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Η Ξάνθη είναι μία ομάδα που έχει πρόβλημα όταν ο αντίπαλος την περιμένει στο μισό γήπεδο, ενώ αντίθετα έδειξε ότι έχει πολλές αρετές και παίζει ιδανικά στην κόντρα, όταν ο αντίπαλος ανεβαίνει... ψηλά. Το πάθημα των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού είναι πρόσφατο άλλωστε, χωρίς φυσικά να θέλουμε να τους συγκρίνουμε με την ομάδα μας...

Ο Ολυμπιακός θα έχει τη στήριξη των οπαδών του σήμερα και στην Ξάνθη και αυτό που μετράει είναι στο τέλος της ημέρας η ομάδα να έχει επιστρέψει στην φυσική της θέση, την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Πέρα από την ψυχολογική ώθηση για την ίδια την ομάδα μας, το γεγονός αυτό θα είναι το... τελειωτικό χτύπημα στους επίδοξους ανταγωνιστές μας, που θ'αναλωθούν από εκεί και πέρα στο να ανακαλύψουν πόσο... βρώμικο είναι το πρωτάθλημα. Όσο δεν ήταν ο Ολυμπιακός στην κορυφή ήταν το πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, όταν σκαρφαλώσει σε αυτήν αυτόματα θα γίνει... βρώμικο. 

Τώρα να μας πείτε μαθημένοι είμαστε από τέτοιες αντιδράσεις, άλλωστε με κάποιο τρόπο θα πρέπει να κρύψουν την ανυπαρξία τους κι αυτοί.

Δείτε την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Περέιρα στην Ξάνθη ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ