2015-01-12 09:26:06
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ... ΓΚΟΜΕΝΟΣ!
Aπίστευτος για μία φορά ακόμα ο Νίκος Αλέφαντος, μιλάει στο "sportdog.gr", για τον χθεσινό Ολυμπιακό, τον Περέιρα, τον Μίτσελ και όχι μόνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ : 

Μεσοβδόμαδα βγήκα στο ΦΩΣ και είπα για το ματς του Ολυμπιακού στην Ξάνθη ότι εγκλημάτησαν εκεί ο Αναστασιάδης και ο Αναστασίου που έφαγαν πολλά γκολ, ότι ο Ολυμπιακός αν παίξει έξυπνα δεν θα έχει πρόβλημα και τόνισα ότι τα μπακ του σε αυτό το ματς δεν πρέπει να ξαμολιούνται ψηλά όπως πριν, επίσης να μη δώσουν χώρο στον Καπετάνο και θα τον σβήσουν διότι ούτε μεγάλη ταχύτητα έχει ούτε μεγάλη τεχνική, καθώς και ότι πρέπει ο Ολυμπιακός να πρεσάρει στο κέντρο τα χαφ της Ξάνθης, ειδικά τον Κλέιτον που είναι ψιλοσαπάκιας αλλά κάνει όλο το παιχνίδι. Είπα και άλλα τα οποία όλα έγιναν.

Ήταν εκπληκτικός ο Ολυμπιακός μέχρι το 0-3. Μετά έχω διαφωνία με τις αλλαγές. Ως το 0-3 μου άρεσε πολύ η ομάδα. Τα χαφ ήταν εκπληκτικά, πρέσαραν, έτρεξαν, ο Ντοσεβί επίσης έκανε μεγάλο ματς, πάτησε όλο το γήπεδο. Ο Πορτογάλος παρέταξε σωστή 11άδα. Έπαιξαν και ο Κασάμι και ο Αφελάι ο οποίος δεν ήταν κακός αυτή τη φορά, και ο Ντοσεβί που έχω ξαναπεί ότι εγώ αυτόν θα έβαζα πάντα να παίζει διότι είναι πολύ γρήγορος και είναι μπουκαδόρος ανακατωσούρας.


Ο Πορτογάλος διέγραψε το 4-4-2 του Μίτσελ που δεν μου άρεσε με αυτό το υλικό, και παρέταξε ένα 4-3-3 σωστό. Με έναν Μήτρογλου που εμφανίστηκε πιο ελαφρύς, πιο δραστήριος.

Η άμυνα στάθηκε καλά επιτέλους, τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού πήραν βοήθεια και από τα χαφ και από τους πλάγιους μπακ που δεν ξαμολιόνταν. Ο Σιόβας ανέβηκε, και ο Αυλωνίτης δεν πήγε άσχημα.

Οι αλλαγές δεν μου άρεσαν μετά, μη χαλάς την ομάδα και βάζεις μέσα Φορτούνηδες και Μπουχαλάκηδες.

Ο Ολυμπιακός θα ανασυνταχθεί, το πιστεύω, έκανε μεγάλη κίνηση ο Μαρινάκης που καθάρισε τον Μίτσελ πριν το ματς της Ξάνθης. Με τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός δεν θα νίκαγε στην Ξάνθη, αυτό πιστεύω. Έτσι όπως είχε τσακωθεί με παίκτες και έτσι όπως παρέτασσε την ομάδα με λάθος σύνθεση, αν καθόταν με σταυρωμένα χέρια ο Μαρινάκης θα ρισκάριζε το πρωτάθλημα.

Και ο Κασάμι καλός ήταν στην Ξάνθη. Πήγαινε να τον φάει ο Μίτσελ.

Δεν τα λέω μετά την απόλυση του Μίτσελ αυτά, δείτε την προηγούμενη στήλη που είχε βγει πριν την απόλυσή του. Σε αυτή τη στήλη είπα τους λόγους για τους οποίους έπρεπε κατά τη γνώμη μου να πάρει την απόφαση ο Μαρινάκης να τον διώξει.

Πάμε τώρα στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει ΠΑΟΚ, ο προπονητής του έχει ξεφουσκώσει, κάνει τρελά πράγματα. Τα όσα βλέπουμε στον ΠΑΟΚ δεν έχουν σχέση με ποδόσφαιρο. Έπρεπε να φάει 6-7 γκολ στην Τρίπολη. Με σέντερ μπακ κοντούς, με στόπερ τον Τζαβέλα, αδιανόητο, με δεξί μπακ τον Σαλπιγγίδη, με χαφ Μαντούρο, Τζανδάρη, Γκολάσα -τα μεγάλα λάθη του Ολυμπιακού επέτρεψαν σε αυτήν την ομάδα να μιλάει για τίτλο.

Ο Γιαννιώτας πολύ καλός, διέσυρε τον Ρατς, ο Μάσα επίσης πολύ καλός, παίκτες γρήγοροι. Ο ΠΑΟΚ δεν ξέρει να κάνει άμυνα. Ο Αθανασιάδης πάει να κάνει τον Ρούνεϊ και παίζει πιο πίσω. Βλέπουμε πολλά τρελά στον ΠΑΟΚ.

Και βγαίνει στο τέλος ο Αναστασιάδης και δηλώνει "ήρθαμε για εκδρομή". Ποιος φταίει όμως αν οι παίκτες ήρθανε για εκδρομή; Εσένα σε έχουνε εκεί για να φτιάχνεις τον ΠΑΟΚ να είναι ομάδα και όχι σχολική εκδρομή.

Ο Αστέρας πολύ καλός και έξυπνος, χτύπησε τον ΠΑΟΚ όπως έπρεπε εκεί που πονάει. Πρέσινγκ στα χαφ του, ταχύτητα στην επίθεση, τον περίμενε κιόλας για να τον χτυπήσει, έδινε χώρο πονηρά στον ΠΑΟΚ ο Αστέρας και τον τσάκισε.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός στο α΄ ημίχρονο, γρήγορος. Ο Ταυλαρίδης έδεσε με τον Κροάτη πίσω όπως το περίμενα και το είχα δηλώσει στη στήλη όταν έγινε η μεταγραφή.

Ο Χουχούμης έχει βελτιωθεί πολύ. Η τριάδα μπροστά ήταν φαρμάκι. Ο Μπεργκ είναι μεγάλη κλάση παίκτη, ο Κλωναρίδης έδωσε ταχύτητα, μέχρι και ο Πέτριτς ήταν καλός, ανέβηκε. Τον εξαρθρώσανε τον Εργοτέλη.

Ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη είχε κανονικό προπονητή στον πάγκο και όχι γκόμενο με τα χέρια στην τσέπη και με κουστούμια ακριβά όπως ο Ρανιέρι και ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ