2015-01-13 09:23:30
Φωτογραφία για ΔΙΑΛΕΓΕΙ... ΝΟΒΑΡΕΤΙ Ή ΑΛΛΟΝ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ
Στην... διακριτική ευχέρεια του Βίτορ Περέιρα φαίνεται να είναι η απόκτηση του Ντιέγο Νοβαρέτι από τη Λάτσιο, με τον Πορτογάλο να έχει πάντως κρυφά χαρτιά για το θέμα του στόπερ, που αναμένεται να τελειώσει εντός της εβδομάδας.

Δουλεμένη από καιρό φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Ντιέγο Νοβαρέτι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal». Ο Αργεντινός αμυντικός που αγωνίζεται στη Λάτσιο τον τελευταίο 1,5 χρόνο φέρεται να είναι σχεδόν κλεισμένος από τους πρωταθλητές Ελλάδας και αυτό που ουσιαστικά χρειάζεται είναι το «ΟΚ» από τον Βίτορ Περέιρα για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο πανύψηλος (1,94μ.) 29χρονος σέντερ μπακ, αν περάσει από το... σκάνερ του προπονητή των Πειραιωτών, θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα και θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αμπιντάλ. Ωστόσο, μόνο ως δεδομένο δεν θα πρέπει να λογίζεται αυτό, αφού ο Περέιρα φέρεται να έχει τις δικές του προτάσεις για το κέντρο της άμυνας. Η ενίσχυση πάντως στη συγκεκριμένη θέση δεν αναμένεται να πάρει πολύ καιρό ακόμη, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν το θέμα εντός της εβδομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ