2015-01-13 12:27:29
Φωτογραφία για ΟΤΑΝ Ο ΙΒΑΝΟΒΙΤΣ ΗΘΕΛΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ... ΧΑΡΤΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Βγήκε χθες να το παίξει... Δον Κιχώτης ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τις δηλώσεις του (δείτε το θέμα ΕΔΩ) και φυσικά αντικειμενικοί και μη το έκαναν... σημαία στις φυλλάδες και τα σάιτ τους, αντί κάποιος να τον ρωτήσει για το... παρελθόν του!

Ας δούμε λοιπόν λίγο αυτό το... παρελθόν του Ιβάνοβιτς και αν έχει μάθει να κερδίζει αγώνες στα χαρτιά ή μόνο στα γήπεδα όπως εκείνος μας "ενημέρωσε".

To 2001 η ΑΕΚ του Ντούσαν Ίβκοβιτς έπαιζε για τα play offs της Ευρωλίγκας με την Tau Ceramica, η ΑΕΚ επικρατεί στην αναμέτρηση με καλάθι του Ντικούδη... 3-4 δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα, κάνει το 75-74 (δείτε το βίντεο που ακολουθεί) και οι διαιτητές το μετρούν κανονικά!

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς έκανε τα... αδύνατα - δυνατά για να μη χάσει τον αγώνα, προεξέχοντος του προπονητή της ο οποίος την επομένη μίλησε στον Flash 96,1 και είχε τονίσει ότι ο ίδιος ως νομικός πιστεύει ότι ο αγώνας θα κατοχυρωθεί υπέρ της ομάδας του λόγω παράβασης κανονισμών! Είχε αναφέρει μάλιστα πως η ομάδα του ήταν έτοιμη να κινηθεί ακόμα κι εκτός... ορίων Ευρωλίγκας για να δικαιωθεί με πρόθεση να διεκδικηθεί ο αγώνας, σε περίπτωση αποκλεισμού ιδιαίτερα, στα πολιτικά δικαστήρια.


Στη συνέχεια η ULEB  ύστερα την ένσταση της ομάδας του Ιβάνοβιτς, με πρωτοφανή απόφαση του Πορτογάλου δικαστή Χοσέ Μανουέλ Μεϊρίμ, -εφόσον δεν μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα-, θεώρησε δίκαιη την επανάληψη του αγώνα.

Είναι σαφές λοιπόν ότι υπήρξε παράβαση κανονισμών, αυτό επικαλέστηκε ο Ιβάνοβιτς και ο αγώνας τελικά επαναλήφθηκε. 

Στο ΟΑΚΑ τι ακριβώς υπήρξε; 

Aυτά λοιπόν για όσους πουλάνε... εξυπνάδες εκ του ασφαλούς και νομίζουν ότι επειδή πέρασαν τα χρόνια έχουν ξεχαστεί κάποια πράγματα Υ.Γ : Μήπως εδώ να θυμίσουμε σε κάποιους τα σχόλιά τους όταν ο Ολυμπιακός έκανε ένσταση για το εκπρόθεσμο καλάθι του Μπόμπι Μπράουν στο ΣΕΦ και την ήττα από τη Σιένα, που ήταν ίδια ακριβώς περίπτωση με τα... παραπάνω; Τα πράσινα σχόλια τότε ήταν επικριτικά για τον Ολυμπιακό και το αρχείο μας είναι στη διάθεσή τους...

Δείτε το βίντεο :
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ