2015-01-14 00:20:28
Φωτογραφία για ΕΔΩΣΕ ΤΟ... ΣΥΝΘΗΜΑ Ο ΜΟΥΡΙΚΗΣ!
Στη δίψα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για θρίαμβο επί της Προ Ρέκο, που θα βάλει τους νταμπλούχους Ελλάδας σε πορεία πρόκρισης για το Final-6 toy Champions League αναφέρθηκε ο Κώστας Μουρίκης.

Ο διεθνής φουνταριστός του Θρύλου δεν … μάσησε τα λόγια του και εξέφρασε τη πίστη όλων για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ισχυρή ιταλική ομάδα:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια πάρα πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας. Στόχος μας σε κάθε ματς είναι να διεκδικούμε το καλύτερο που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Έτσι πάμε σε αυτό το ματς, με σκοπό τη νίκη! Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα είτε αυτό είναι η νίκη, είτε η ισοπαλία», είπε αρχικά ο φουνταριστός του Θρύλου και συνέχισε: 

«Σίγουρα στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά και ίσως φάνηκε ότι μετά την διακοπή λόγω των εορτών, δεν έχουμε βρει ακόμα το ρυθμό μας. Όμως θέλω να πιστεύω ότι δεν θα έχουμε το ίδιο ξεκίνημα απέναντι στην Προ Ρέκο γιατί εκεί θα μας στοιχίσει. Το σημαντικό είναι σε αυτά τα παιχνίδια να ξεκινήσεις δυνατά και να μην κυνηγάς στο σκορ στη διάρκεια της αναμέτρησης. Αν το πετύχουμε αυτό θα έχουμε πολύ σοβαρές βλέψεις για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

*Οι νταμπλούχοι προπονήθηκαν δυο φορές και από αύριο το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στην Ιταλία. Η αναχώρηση του Θρύλου με προορισμό την Ιταλία, έχει προγραμματιστεί για τις 6:00 π.μ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ