2015-01-14 01:38:05
Φωτογραφία για Η πιο «ετοιμοπόλεμη» Mustang για δρόμο και πίστα
Σύμφωνα με τη Ford, η νέα Shelby GT350R Mustang είναι η πιο… αγωνιστική Mustang που κυκλοφόρησε ποτέ και η οποία... μπορεί να σταθεί επάξια τόσο στον δρόμο, όσο και στην πίστα.

Ειδικότερα, η νέα Shelby GT350R Mustang φέρει ένα πολύ αεροδυναμικό κουστούμι, με extra αεραγωγούς εισαγωγής αέρα στο μπροστινό μέρος, σε σχέση με το απλό μοντέλο και επίσης στο πίσω μέρος μια μεγάλη, ανθρακονημάτινη πτέρυγα που φροντίζει για τη σταθερότητα του μοντέλου στο δρόμο στις υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, η χαρακτηριστική διπλή ρίγα διατρέχει το αμάξωμα της Shelby GT350R Mustang, ενώ οι κόκκινες πινελιές στις δαγκάνες των φρένων και στα φινιρίσματα του αμαξώματος, καθώς και οι καρμποναρισμένες 19άρες ζάντες αλουμινίου προσθέτουν επιπλέον σπορτίφ νότες στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Σε επίπεδο κινητήριας δύναμης, κάτω από το καπό της Shelby GT350R Mustang κρύβεται ο 5,2 λτ. V8 κινητήρας της Ford που για την περίσταση αποδίδει πάνω από 500 ίππους και 542 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο.

Περισσότερα τεχνικά στοιχεία προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χάρη στις προσπάθειες της Ford για ελάττωση βάρους στο εν λόγω μοντέλο, η Shelby GT350R Mustang ζυγίζει 59 κιλά λιγότερο από τη συμβατική Mustang.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ